Båtforsikring

Söderberg & Partners er Norges største rådgiver innen fritidsbåtforsikring og har lang erfaring og spesialkompetanse både om båt og båtforsikring. 

Når du forsikrer båten din gjennom oss er du garantert en megler og rådgiver som er opptatt av deg og din båt, og som hele tiden jobber for at du skal ha de beste vilkårene til konkurransedyktig pris.

 

Båtlivet skal nytes – det forsikrer vi!

Når du skaffer deg båt, er en god forsikring det første du må kjøpe. Selv om du er en erfaren båtfører, er det andre som ikke er like påpasselige. En god forsikring sørger for at selve båten, og ekstrautstyr, er dekket ved uhell. Livet på sjøen kan dermed nytes til fulle, uten bekymringer.

Men uhell skjer, og det er fort gjort å komme ut for en ulykke på sjøen – og ikke minst skade noen andres båt. Uten forsikring kan det fort bli dyrt hvis du må bla opp fra egen lomme for å reparere skaden på egen eller andres båt.

Solid erfaring

Söderberg & Partners er Norges ledende rådgiver innen fritidsbåtforsikring, har lang erfaring og spesialkompetanse både om båt og båtforsikring. Vi overvåker markedet for å finne den beste forsikringen til konkurransedyktig pris, og vi bistår deg i en eventuell skadesak. 

Når du forsikrer båten din gjennom Söderberg & Partners er du garantert en megler og rådgiver som er opptatt av deg og din båt, og som hele tiden jobber for at du skal ha de beste vilkårene til konkurransedyktig pris. Vi har lang erfaring og kjenner båtforsikringsmarkedet bedre enn de fleste.

Snakk med oss om forsikring av båten din – det kan lønne seg!

Unike vilkår til konkurransedyktig pris

Med båtforsikring gjennom Söderberg & Partners er du garantert unike vilkår. Forsikringen inkluderer totalskadegaranti, aldersgaranti og maskinskadegaranti.

Juridisk bistand
Inkludert i forsikringen er også en egen rettshjelpforsikring, hvor du ved behov kan få juridisk bistand fra advokater, bl.a. til klagebehandling og vurdering av forsikringsoppgjør.

Totalskadegaranti

Du er garantert en erstatning som tilsvarer det du kjøpte båten for. Garantien gjelder i inntil 4 år fra du kjøpte båten som ny eller brukt.

Aldersgaranti

Det gjøres kun begrensede aldersfradrag eller reduksjon i erstatning på grunn av båtens alder hvis det må kjøpes nytt for å erstatte ødelagte deler (f.eks. ved skifte av drev/undervannshus etter en grunnstøting).

Maskinskadegaranti

Forsikringen er utvidet til også å omfatte indre skader i motor og drivlinje som skjer plutselig og uforutsett (f.eks. ved havari på vannpumpe eller turbo). Garantien gjelder for inntil 6 år gamle motorer benyttet til fritidsbruk.

Produktsammendrag (IPID) og vilkår

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish