Hvordan hjelper vi deg?

Hos oss får du personlig formuesrådgivning - på ekte. En rådgiver som blir kjent med deg, din økonomiske situasjon og dine økonomiske mål. En person du kan henvende deg til når som helst, som sørger for at planen for formuen din og investeringene dine følges.

Din uavhengige rådgiver

Vi bygger hele vår tilnærming på uavhengighet, og du som klient skal alltid være vår eneste oppdragsgiver. Derfor har vi etablert en forretningsmodell der vi har eliminert de viktigste interessekonfliktene.
Les mer om uavhengig rådgivning

Hvordan vi tar oss betalt

Som uavhengig rådgiver er du vår eneste oppdragsgiver og den som betaler for de tjenestene vi utfører – vi mottar ingen betalinger fra tredjeparter. Eventuelle rabatter og returprovisjoner som vi mottar går uavkortet tilbake til deg.

Les mer om vår honorarmodell

Hvordan vi tilfører verdi

Vår målsetting er å skape god risikojustert avkastning med utgangspunkt i den enkelte klients behov, målsettinger, risikoprofil og andre preferanser. I samarbeid med våre klienter utarbeider vi en langsiktig finansiell plan, bistår med gjennomføringen av planen, oppfølging og tilpasninger. 

Les mer om hvordan vi tilfører verdi

Rådgivningsprosessen

Med formue kommer kompleksitet. Derfor har vi utviklet en systematisk rådgivningsprosess som er fleksibel nok til å dekke dine enkelte behov, målsettinger og situasjon.

Les mer om rådgivningsprosessen

Kom i kontakt med en formues­rådgiver

Fyll ut skjemaet, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Du hører fra oss innen 1-2 virkedager.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish