Skip to main content Skip to main navigation

Söderberg & Partners Pensjonsrådgivning

Vårt fundament er den personlige relasjonen med våre kunder. Vi mener personlig og pedagogisk rådgivning, med åpenhet i alt vi foretar oss er ufravikelige forutsetninger for å kunne gi våre kunder de beste anbefalingene. Hos oss settes kunden i sentrum og alle våre råd er tilpasset dine individuelle behov, målsetninger og din situasjon.

Vi hjelper deg med din pensjon!

Personlig pensjonsrådgivning

Dine unike behov og forutsetninger er alltid utgangspunkt for våre anbefalinger. Hos oss får du en personlig rådgiver som lytter til deg og dine behov, og som er tilgjengelig for deg når det måtte være. Hos oss får du pensjonsrådgivning slik du vil ha det.

Les mer

Verdier og kundeløfter

I Söderberg & Partners Pensjonsrådgiving skal alltid våre verdier og våre kundeløfter ligge til grunn for de rådene vi gir til våre kunder. Vår visjon er å jobbe proaktivt for deg slik at du kan ta de riktige valgene knyttet til din pensjon.

Våre verdier er Modig, Banebrytende, Ansvarsfull og Imøtekommende.

Vår rådgivningsprosess

Med pensjon kommer kompleksitet. Derfor har Söderberg & Partners Pensjonsrådgivning utviklet en systematisk rådgivningsprosess som skal ivareta den enkeltes behov, målsettinger og situasjon. Vi skal sette våre kunder i stand til å ta de beste valgene for sin pensjon.

Les mer
Contact us