Forsikrings­rådgivning

Hva slags forsikringer og pensjonsordning bedriften velger, kan gi store utslag for den enkelte ansatte. Vi tilbyr profesjonell rådgivning og skreddersydde forsikringsløsninger for alle bransjer og virksomheter. 

Forhandlingskraft

I Söderberg & Partners har vi med en offensiv og innovativ profil bygget Norges ledende frittstående rådgivningsmiljø! Det gir forhandlingskraft når vi skal finne de beste løsningene for deg og din virksomhet.

Skreddersøm

Vi skreddersyr og fremforhandler gode forsikrings- og pensjonsløsninger for bedriften og dine ansatte. Vår analyse, risikostyring og uavhengige rådgivning - gir deg bedre kontroll, økt forutsigbarhet og gunstige betingelser.

Tilgjengelighet

Våre rådgivere leverer innovative og skreddersydde forsikringsløsninger - der du er. Vi hjelper deg med å håndtere risiko og forsikringsbehov - slik at du kan fokusere på virksomheten og realisere dine visjoner.

Skal vi forhandle for deg også?

I fjor kjøpte vi forsikring og pensjon på vegne av kunder for 10 milliarder kroner. Det gir enorm forhandlingskraft. Vi megler frem gunstige vilkår for bedriften og de ansatte.

Hvorfor bruke forsikringsmegler?

Forsikring er et relativt abstrakt og komplekst fenomen som krever at du forstår produktet for å sikre riktig beskyttelse og kostnad. Med en forsikringsmegler får du en ekspert som kan generere mange fordeler for din bedrift, og ikke minst spare deg for mye tid.
Les mer

Eksperten forklarer

Forsikring og pensjon er områder som mange opplever som komplekse. Det er derfor vi eksisterer. For å hjelpe deg å gjøre det som føles vanskelig – til noe enkelt.
Gå til eksperten forklarer

Mer om oss

Som en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter, har vi som mål å forenkle forsikring for så vel bedrifter som privatpersoner. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.
Les mer

Vil du prate med oss?

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg og/eller din virksomhet? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Kontakt oss
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish