Skip to main content Skip to main navigation

Karriere

Bygg din karriere hos Söderberg & Partners Norge

Har du et sterkt ønske om å lykkes?

Vi er stadig på jakt etter talentfulle og kompetente medarbeidere

Vi har utfordret forsikringsbransjen siden 1992! Med etableringen av Söderberg & Partners i Norge tar vi nok et skritt i retning av vår visjon om å gjennom nytenkning og unik kompetanse forandre forsikring. Vi fortsetter nå vår spennende reise hvor utviklingen skjer kontinuerlig.

 

imageaqrf.png

 

I dag har Söderberg & Partners Norge ca. 180 ansatte, og vi vokser. Vi har en sterk bedriftskultur der våre ansatte har høye ambisjoner samt stort engasjement og interesse for sine arbeidsområder. Dette skaper et inspirerende miljø hvor du raskt kan utvikle deg. Vår oppfatning er at en blanding av kompetanser og kvaliteter som utfyller hverandre skaper de beste resultatene. Vi jobber derfor aktivt for et mangfoldig miljø hos oss.

Organisasjonen er kreativ og dynamisk med korte beslutningsprosesser og gode muligheter for personlig initiativ. Vi verdsetter ansatte som trigges av stort ansvar og som drives av kontinuerlig utvikling og målrettet arbeid. Vi ønsker å gjøre hverandre gode og har samtidig mot til å utfordre og teste ut nye metoder.

 

 

Play
Employer Branding

Jobbe hos Söderberg & Partners

Play
Employer Branding

Jobbe hos Söderberg & Partners

Jobbe hos oss

Medarbeidernes engasjement og drivkraft i fokus

Vår bedriftskultur er basert på verdier der medarbeidernes engasjement og motivasjon står i fokus. Hos oss får du raskt mye ansvar, og med din evne til å handle og ta initiativ har du gode muligheter for rask utvikling og for å realisere dine ideer.

Les mer
Maria Wentzel, Key Account Manager

Vi har et fantastisk miljø hvor man tar vare på alle ansatte og utvikler dem.

Ledige stillinger

Finn ledige stillinger

Ønsker du en karriere i et selskap hvor din kompetanse og ditt engasjement settes pris på? Søk på en av våre ledige stillinger!

Se ledige stillinger
Andreas Hæhre, Leder Garanti

Man får muligheten for å ta mye ansvar hvis man ønsker det.

Åpen søknad

Send oss en åpen søknad

Fant du ingen ledige aktuelle stillinger for deg akkurat nå? Vi tar gjerne imot åpne søknader hos Söderberg & Partners Norge.

Send en åpen søknad
Contact us