Visjon og verdier

Vår visjon er å jobbe proaktivt for deg i dag slik at du kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden. Våre klientløfter danner grunnlaget for å gjøre vår visjon mulig, og å levere på det vi tror på. Sammen med våre verdier skal de bidra til å heve kvaliteten på tjenestene vi leverer til våre klienter.

Personlig

Analytisk

Åpen

Slik jobber vi

Personlig 

- Vi legger mye energi i personlig rådgivning

Dine unike behov og forutsetninger er alltid utgangspunktet for våre anbefalinger. Dette gjelder uansett om du representerer et stort børsnotert selskap eller sparer i private fond. Fra ditt første møte med oss ​​får du en personlig rådgiver som lytter til dine mål og ønsker.

Analytisk 

- Våre råd skal alltid støttes av velfunderte analyser

Vi skal ligge i forkant, og basere vår rådgivning på kunnskap og erfaring. Hos oss er kompetanse satt i system. Det setter oss i stand til å finne de riktige løsningene sammen med deg, som dekker dine behov på en fornuftig måte.

Åpen

- Vi er åpne med våres inntjeningsmodell

For oss i Söderberg & Partners går åpenhet og tillit hånd i hånd. Det betyr at vi er åpne med vår inntjeningsmodell. Vi legger stor vekt på å analysere og vurdere de tilgjengelige alternativene, alt for å finne de mest kostnadseffektive og beste produktene basert på dine unike behov.

Verdier for fremtiden

Alle våre kundeforhold er basert på tillit. For å beholde tilliten er det vesentlig at alle ansatte forstår og deler våre verdier og perspektiver på hvordan vi skal fremstå og hvordan vi skal behandle folk rundt oss.

Det er vår uredde holdning og ansvar overfor kunden som har skapt kulturen vi har i dag. Det er våre ansatte som har definert våre verdier, verdiene som understøtter vår kultur.

I Söderberg & Partners er vi:

  • Brave
  • Responsible
  • Helpful
  • Driven

Bli en del av oss

Ønsker du en karriere i et selskap hvor din kompetanse og ditt engasjement settes pris på?
Bli en del av oss

Vil du prate med oss?

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg og/eller din virksomhet? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Kontakt oss
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish