Jeg er eiendoms­megler

Vi er størst på boligselgerforsikring i Norge. Vår service og personlige kontakt har gjort at vi år etter år kan være stolt av å ha meget høy kundetilfredshet. Vi har bistått over 100 000 selgere og gjennom Claims Link har vi over 60 advokater og jurister som står klare til å hjelpe uheldige boligkjøper- og selgere. 

Det jeg liker best med jobben min er hvordan vi jobber strategisk sammen med meglerkjedene, og sørger for at deres hverdag går knirkefritt når det kommer til forsikring. Og ikke minst sammen så skaper vi jo også trygghet for kunden.
Carl Fredrik Keyser Herlofsen
Kundeansvarlig

Digital kurskatalog

Vårt fokus er å gi våre kunder en tryggere bolighandel. I kurskatalogen finner du blant annet kurs om takstforskriften, takstmannens ansvarsgrunnlag, dekningssalg og boligkjøperforsikring.

25-års erfaring

  • Den eneste uavhengige aktøren i markedet som tilbyr det beste produktet for boligselgere - uavhengig av forsikringsselskap.
  • Eneste aktør som har vært i markedet hele tiden - representerer soliditet.  Det er viktig i et marked hvor mange aktører har kommet og gått. Og viktig for produktet boligselgerforsikring som har lang levetid (5 år+).
  • Supertrygg forenkler og trygger bolighandelen for alle parter. Bedre og tydeligere takstrapporter vil redusere konfliktnivået, og bidra til lavere premie på sikt.

Supertrygg

Gjennom Supertrygg tilbyr vi tilstandsrapporter tilpasset ny forskrift. Målet er å bidra til færre konflikter i boligmarkedet gjennom bruk av gode rapporterings- og presentasjonsverktøy og grundige analyser av erfaringstall. Supertrygg skal også være en arena for erfaringsutveksling mellom forsikring-, takst-, og eiendomsmeglerbransjen.
Les mer her 

Få hjelp med egen­­erklæringen

Det er viktig at selger tar seg god tid med utfylling av skjema. Hent frem og sett deg inn i tilgjengelig informasjon og dokumentasjon.
Vanlige spørsmål i forbindelse med utfylling 
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish