Karriere innen formuesrådgivning

Söderberg & Partners Wealth Management ønsker å bygge Norges beste uavhengige rådgivningsmiljø og søker hele tiden de aller beste erfarne formuesrådgiverne i landet, samt unge talenter som ønsker å bygge en karriere som formuesrådgiver. Vi søker også deg som kan se for deg en karriere i en av våre øvrige støttefunksjoner innenfor investeringsavdelingen, operations, compliance, forretningsstøtte, IKT eller forretningsutvikling.

Hvorfor jobbe innen formuesrådgivning?

Söderberg & Partners Wealth Management har de siste årene bygget opp en solid forretningsmodell som sikrer at vi kan yte formuesrådgivning av høy kvalitet til alle våre klienter. Selskapet har store ambisjoner for fremtiden, med sterke eiere og fokus på lønnsom vekst. 

Selskapet tilbyr en rådgivningstjeneste til privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner. Felles for alle klientene er at de har behov for rådgivning knyttet til forvaltningen av deres finansielle verdier. 

Arbeidshverdagen i Söderberg & Partners Wealth Management er hektisk, men du vil møte engasjerte, imøtekommende, åpne og motiverte ansatte hvor enn du går i kontorlandskapet. Vi er et spennende og fremtidsrettet selskap, som har fokus på faglig opplæring og trening i relevante ferdigheter. Hos oss vil du møte mange ansatte med lang og bred erfaring, men vi satser også mot fremtiden ved å ansette kompetente og innovative nyutdannede mennesker.

I tillegg til konkurransedyktig lønn kan vi tilby en aksjonærmodell der formuesrådgiver tar direkte del av verdiskapningen man bidrar med og avtalefestet exit-løsning.

Alltid på jakt etter dyktige medarbeidere

Ingen ledige stillinger ute, eller ingen som passer deg? Send oss en åpen søknad.
Send oss en åpen søknad

Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål om ledige stillinger eller internship hos oss? Ta kontakt med HR-avdelingen i Söderberg & Partners Wealth Management: hr@soderbergpartnerswealth.no

HR - avdelingen

Silje Vedøy  Henriksrud
Silje Vedøy Henriksrud
Teamleder HR
 Pia Bull  Øvrevik
Pia Bull Øvrevik
HR Konsulent

 

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish