Investerings­rådgivning

Plassering av penger krever velbegrunnede og analysedrevne beslutninger. Hos oss får du en personlig rådgiver som blir kjent med deg, dine behov og dine ønsker. Vi tilbyr både investeringsrådgivning, der du holder "hendene på rattet", og porteføljeforvaltning, der vi til enhver tid sørger for at dine investeringer stemmer overens med din investeringsstrategi. Uansett hvilken type samarbeid og løsning du velger, jobber vi for at din kapital utvikler seg i henhold til dine ønsker.

Porteføljeforvaltning

Rådgivningsprosessen gir innsikt i hver enkelt klients behov og målsettinger, og skaper en felles forståelse om mengden risiko som er nødvendig for å sikre at det langsiktige investeringsmålet nås. På bakgrunn av dette, og eventuelle spesifikke preferanser du som klient har, setter investeringsavdelingen sammen en optimal portefølje av likvide langsiktige investeringer. Porteføljen overvåkes løpende, og justeres dersom endrete markedsforhold tilsier at det vil skape muligheter som bør utnyttes eller utfordringer som krever endring.

Hvordan skal din portefølje se ut?

Robuste investeringsløsninger

Med vår disiplinerte og metodiske investeringsprosess, en dyp forståelse av markedet, og evnen til å identifisere og utnytte oss av investeringsmuligheter, har vi de beste forutsetninger for å tilby våre klienter robuste porteføljer som er skreddersydd for deres langsiktige mål og behov. Vår uavhengighet, og mangel på økonomiske bindinger til fondsmiljøer sikrer at produkter anbefales kun basert på vårt syn om deres evne til å skape avkastning for våre klienter fremover.
Sturla  Skogland, CFA
Sturla Skogland, CFA
Investeringsdirektør / CIO

Ansvarlige investeringer

Hvordan kapitalen din investeres påvirker ikke bare avkastningen din, men har også potensial til å påvirke miljøet, samfunnet og arbeidsvilkårene til mennesker. Avkastning og bærekraft går hånd i hånd. Forvaltere som er flinke til å styre risiko og finne muligheter knyttet til bærekraft, kan også skape verdi for deg som klient.
Les mer om ansvarlige investeringer

Kom i kontakt med en formues­rådgiver

Fyll ut skjemaet, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Du hører fra oss innen 1-2 virkedager.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish