Internship Wealth Management

Neste søknadsmulighet er sommer internship 2024: Utlysning i september 2023

Internship hos oss

Har du en iboende interesse for finans og ønsker relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde? Ønsker du faglig utfordringer med personlig oppfølging av hyggelige kollegaer? Da bør du søke internship hos oss!

Neste ledige internship er sommeren 2024, og søknadssiden vil være åpen for søkere fra september 2023.

Som intern hos S&P WM vil du få en unik innsikt i bransjen og kulturen vår, du vil også få et stort nettverk av imøtekommende kollegaer, og ikke minst studierelevant arbeidserfaring.

Hvem er vi?

S&P WM er et verdidrevet selskap. Vår visjon i Söderberg & Partners Wealth Management er å jobbe proaktivt for våre klienter i dag slik at de kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden.

Våre klientløfter danner grunnlaget for å gjøre vår visjon mulig, og å levere på det vi tror på. Sammen med våre verdier skal de bidra til å heve kvaliteten på tjenestene vi leverer til våre klienter.

Ansatte

Arbeidshverdagen i Söderberg & Partners Wealth Management er hektisk, men du vil møte engasjerte, imøtekommende, åpne og motiverte ansatte hvor enn du går i kontorlandskapet. Vi er et spennende og fremtidsrettet selskap, som har fokus på faglig opplæring og trening i relevante ferdigheter. Hos oss vil du møte mange ansatte med lang og bred erfaring, men vi satser også mot fremtiden ved å ansette kompetente og innovative nyutdannede mennesker.

Hva kan vi tilby?

Som en intern hos S&P WM får du mulighet til å få relevant arbeidstrening innenfor ulike områder og avdelinger for å gi deg en best mulig praksis og kompetanse.

Vi tilbyr:

 • Skreddersydd opplegg i ulike avdelinger, både på rådgiversiden og i ulike støtteavdelinger som Operations, IT- og forretningsutvikling og Investeringsavdelingen.
 • Du vil få tildelt selvstendige prosjekter, i tillegg til å få god innsikt i ulike roller og arbeidsområder i selskapet.
 • Variert og inkluderende arbeidsdag med fokus på personlig utvikling.
 • Deltagelse på kompetanseheving av hele selskapet, og interne kurs.
 • Nye relasjoner og et godt nettverk.
 • Sosiale arrangement.

Våre forventninger til deg

Vi ser etter deg som har en iboende interesse for finans og glede av å kommunisere faget.

 • Pågående mastergrad i økonomi på 3. eller 4. kull.
 • Høy arbeidskapasitet.
 • Strukturert og effektiv.
 • Selvstendig, samtidig som du evner å jobbe i team.

Høres dette ut som deg? Send oss gjerne din CV, søknad og karakterutskrift/vitnemål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Erfaringer fra tidligere interns

Söderberg & Partners Wealth Management har stor tro på unge talenter! Gjennom vårt internship vil du få en unik innsikt i bransjen og kulturen vår, og ikke minst studierelevant arbeidserfaring. 

Les mer om erfaringen fra våre tidligere interns her!

"Den beste erfaringen med å være intern hos S&P WM er at jeg lærte mye forskjellig – fond og investering, men også bransjen og «soft skills»."
Sondre Bunde
Intern 2022 Oslo
Les mer

Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål om ledige stillinger eller internship hos oss? Ta kontakt med HR-avdelingen i Söderberg & Partners Wealth Management: hr@soderbergpartnerswealth.no

HR - avdelingen

Silje Vedøy Henriksrud
Silje Vedøy Henriksrud
Teamleder HR
 Pia Bull Øvrevik
Pia Bull Øvrevik
HR Konsulent

 

Norge
Norsk
Norge
Norsk