Formues­rådgivning for stiftelser og organisasjoner

En effektiv forvaltning av den finansielle kapitalen kan være avgjørende for organisasjoner og stiftelser. Vi har utviklet et metodeverk som hjelper styrene med å utarbeide en langsiktig finansiell plan som er tilpasset organisasjonens behov og risikonivå.

Din uavhengige rådgiver

Vi bygger hele vår tilnærming på uavhengighet, og våre klienter skal alltid være vår eneste oppdragsgiver. Derfor har vi etablert en forretningsmodell der vi har eliminert de viktigste interessekonfliktene.
Les mer om uavhengig rådgivning

Personlig

Dine unike behov og forutsetninger er alltid utgangspunktet for våre anbefalinger. Enten du representerer en stor organisasjon eller du investerer dine private midler - hos oss får du en personlig formuesrådgiver som lytter til deg og dine behov.

Analytisk

Vi skal ligge i forkant, og basere vår rådgivning på kunnskap og erfaring. Hos oss er kompetanse satt i system. Det setter oss i stand til å finne de riktige løsningene sammen med deg, som dekker dine behov på en fornuftig måte.

Åpen

For oss er åpenhet og tillit synonymer. Det betyr at vi er åpne med hvordan vi gjør jobben vår og hvordan vi tar oss betalt. Vi har en enkel og transparent forretningsmodell, vi deler kunnskap og involverer klientene i alle prosessene våre.

Investeringer

Vi forstår at effektiv og bærekraftig forvaltning er viktig for deg og din virksomhet. Våre skreddersydde løsninger tar hensyn til dine unike behov og preferanser, slik at du kan ta veloverveide beslutninger om risikonivå, investeringsstrategi, forvaltningsform og bærekraft.

Les mer om Investeringer

Skatterådgivning

Söderberg & Partners Advokatene tilbyr stiftelser, organisasjoner og bedrifter råd i forbindelse med skatt og andre juridiske spørsmål. De hjelper våre klienter gjennom de enkelte spørsmålsstillingene og finner gode løsninger. Deres kjernekompetanser er skatterett, selskapsrett, stiftelsesrett og juridiske forhold knyttet til generasjonsskifte.

Les mer om skatt og juridisk rådgivning

Regnskap og forretningsførsel

For våre klienter som investerer gjennom investeringsselskap tilbys forretningsførselsjenester gjennom utvalgte samarbeidspartnere som sikrer alt av regnskapsførsel og myndighetsrapportering. Det er vår jobb å sikre at alt gjøres korrekt og sørger for å optimalisere din situasjon.

Les mer

Rådgivningsprosessen

Illustrasjon rådgivningsprosessen

Med formue kommer kompleksitet. Derfor har Söderberg & Partners Wealth Management utviklet en systematisk rådgivningsprosess som er fleksibel nok til å dekke den enkeltes behov, målsettinger og situasjon.

Les mer om rådgivningsprosessen

Transparent prissetting

Som uavhengig rådgiver er klienten vår eneste oppdragsgiver og den som betaler for de tjenestene vi utfører – vi mottar ingen betalinger fra tredjeparter. Eventuelle rabatter og returprovisjoner som vi mottar går uavkortet tilbake til klientene våre.

Les mer om vår honorarmodell

Ansvarlige investeringer

Hvordan kapitalen din investeres påvirker ikke bare avkastningen din, men har også potensial til å påvirke miljøet, samfunnet og arbeidsvilkårene til mennesker. Avkastning og bærekraft går hånd i hånd. Forvaltere som er flinke til å styre risiko og finne muligheter knyttet til bærekraft, kan også skape verdi for deg som klient.
Les mer om ansvarlige investeringer

Ønsker du å bli kontaktet av en rådgiver?

Fyll inn skjemaet hvis du ønsker å snakke med oss, så vil vi ta kontakt med deg så fort vi har anledning. Normalt innen 1-2 virkedager. Du kan også kontakte sentralbordet på telefon 22 44 77 00, våre åpningstider for sentralbord er mellom 09.00 - 17.00 mandag til torsdag, og 09.00 - 15.00 fredager.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at Söderberg & Partners Wealth Management sender deg nyheter, webinarinvitasjoner og annen relevant informasjon, og at de bruker din e-post adresse til å gjøre dette. Du kan når som helst melde deg av via linken som blir inkludert i alle utsendelser eller sende en e-post til personvern@soderbergpartnerswealth.no for retting eller sletting av informasjon.

Les mer om hvordan Söderberg & Partners Wealth Management håndterer dine personopplysninger.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish