Michael V. Sivertsen og Heidi Kildal

Investert Podcast
Sesongavslutning: 2024 – et historisk valgår (med Martin Indal Andersen)

13 jun. 2024
26:42
2024 ligger an til å bli et historisk valgår globalt. Aldri før skal så mange levere stemmeseddelen på sitt lokale valgkontor, og det knyttes spesielt stor spenning til presidentvalget i USA. Men hvordan har valgresultater historisk sett påvirket finansmarkedene? Og hvordan kan du som investor forholde deg til alt som foregår? I sesongavslutningen har Michael og Heidi invitert med seg investeringsspesialist Martin Indal Andersen for å diskutere dette ytterligere.
Heidi Kildal
Heidi Kildal 
Advokat og partner
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør Formuesrådgivning

 

Du kan også lytte til episoden på Spotify eller Apple

God sommer til alle lyttere, vi høres i august! I mellomtiden kan du være med på å bestemme hvilke temaer vi skal dekke i neste sesong. Send inn tips på podkast@soderbergpartnerswealth.no.

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish