Takk for tilliten og god sommer!

Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør Formuesrådgivning

Kjære klient,

Først vil jeg benytte anledningen til å takke for tilliten du viser ved å velge oss som din rådgiver. Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe vi kan bistå deg med. Vi er her for å være din personlige rådgiver.

Gjennom hardt arbeid og kontinuerlig forbedring av våre tjenester, ønsker vi å møte dine behov på best mulig måte. Fortsett gjerne å utfordre oss og gi tilbakemeldinger på områder hvor vi kan ta nye steg. Vi gleder oss til å presentere nye innovasjoner i årene som kommer.

De gode tilbakemeldingene fra klienttilfredshetsundersøkelsen har plassert oss i norgestoppen med fornøyde klienter. Håpet er at du vil fortsette å gi oss både positive og konstruktive tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss ytterligere.

Takket være våre verdsatte klienter har vi nådd en forvaltningskapital på over 53 milliarder kroner. Din tillit og støtte er avgjørende for vår vekst.

I en urolig verden har det vært godt å være plassert i en solid, diversifisert og likvid portefølje av fond. Din portefølje er skreddersydd for din situasjon og dine ønsker, slik at du er et steg foran når overraskelser inntreffer.

Ønsker deg og dine en riktig god sommer!

 

De beste hilsner, 

Michael V. Sivertsen

administrerende direktør

Söderberg & Partners Wealth Management 

Sommerhilsen fra Michael, Toril og Christian

Hør administrerende direktør Michael V. Sivertsen, daglig leder og partner i Söderberg & Partners Advokatene, Toril Jørgensen, samt daglig leder i Söderberg & Partners Pensjonsrådgivning, Christian Carlem, oppsummere det første halvåret av 2024.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish