Forsikring Næring, Artikkel, Person, Skade

Satser på sjømatnæringen

4 des. 2023
Sjømatnæringen er et viktig satsningsområde for Söderberg & Partners. Vi har derfor knyttet til oss mye kompetanse og erfaring på området. Med ansatte og kontorer langs hele norskekysten, har vi god innsikt i hva som skjer, ikke minst i forhold til risiko og farer.
Les mer
Podcast, Formuesrådgivning, Investert

#6: Inflasjon - er det egentlig et problem?

23 nov. 2023
I denne episoden tar vi tak i et tema som påvirker alle sine lommebøker, og som har preget mediebildet den siste tiden – inflasjon. Er inflasjonen egentlig et problem, og er det farlig at den er så høy som den er nå? Michael og Heidi har med seg senior investeringsspesialist Christian F. Bjerknes i studio igjen, og sammen diskuterer de hvordan inflasjon oppstår, hva vi kan forvente fremover, og ikke minst, hvordan inflasjonen påvirker investeringene dine.
Les mer
Artikkel, Formuesrådgivning, Skatt

Er det skattegrep du bør ta før årsskiftet?

7 nov. 2023
Det er faktisk noen grep du kan vurdere å gjøre nå for å redusere skatten for 2023. Tiltakene er særlig aktuelle for deg som har et eget selskap, men også andre kan gjøre tiltak som reduserer inntekts- og/eller formuesskatten sin.
Les mer
Forsikring Næring, Artikkel, Skade

Julen er en av årets travleste reiseperioder

5 des. 2023
Svært mange benytter julen til å besøke familie og venner i inn og utland. Reiseaktiviteten er stor og det er viktig å sørge for at man har en aktiv reiseforsikring.
Les mer

Innsikt

Vil du lære mer om forsikring, skatt, finans, aksjemarked og pensjon? Da har du kommet til rett sted. Her deler vi kunnskap, tips og nyheter som gir deg større innsikt i områdene vi spesialiserer oss på.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish