Jeg er utleier

Finn ut hvordan du allerede i dag kan sikre en god start på leieforholdet. Du får en trygg og enkel løsning for både deg og leietaker.

For deg som er utleier

Depositumsgaranti fra Söderberg & Partners er regulert av Husleieloven og er et smart, kostnadsfritt og proft alternativ som gir deg som utleier samme sikkerhet som ved et tradisjonelt depositumsforhold. Vi kredittsjekker leietaker før garantien opprettes, og dersom det oppstår krav underveis bistår vårt kundesenter deg i prosessen.
Les mer om Depositumsgaranti

Enkel og kostnadsfri bestilling!

Det er ingen kostnad for utleier ved opprettelse av Depositumsgaranti. Garantien kan opprettes til enhver tid, og signeres digitalt av begge parter.

Kredittsjekk av leietaker

Alle leietakere må gjennomføre en kredittsjekk for å benytte seg av garantien. På denne måten er du som utleier litt tryggere på at du har funnet en pålitelig leietaker.

Hjelp når du trenger det

Vårt kundesenter hjelper deg dersom du har spørsmål, eller om det oppstår uenigheter under leieperioden. Vi bistår også med prosessen ved innmelding av eventuelle krav.

Slik oppretter du en Depositumsgaranti

  1. Opprett avtale raskt og enkelt
    Logg deg inn med BankID og vi gjennomfører en kredittsjekk av leietaker. Fyll ut informasjon om det avtalte leieforholdet.
  2. Avtalen sendes til leietaker
    Leietaker må godkjenne at informasjonen om leieforholdet stemmer. Du får informasjon når avtalen er akseptert, signert og betalt.
  3. Garantibeviset er klart!
    Etter fullført betaling vil begge leieparter motta Depositumsgarantibeviset. Husk at den må fornyes dersom leieforholdet ikke avsluttes innen garantiens utløpsdato.

Kjøp Depositums-garanti

Vi benytter BankID for å verifisere begge leieparter.
Logg inn med BankID

Vanlige spørsmål

Hva betaler leietaker?

Priseksempel: 1 års garanti (8%). Depositum 30 000 x 8% = 2400,-
Opprett avtale
«Jeg har allerede anbefalt Depositumsgaranti til flere av mine venner og kollegaer som leier ut i dag, og jeg vet at flere har benyttet seg av løsningen på bakgrunn av min anbefaling.»
Eskild Tangerud
Utleier i Asker

Ønsker du å tilby Depositums­garanti?

Er du utleier eller utleieforvalter med en eiendomsportefølje som ønsker å tilby Depositumsgaranti for dine leieforhold?
Les mer

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss så kan du trykke på linken for å sende oss en e-post eller ringe oss på 971 75 808.
Send e-post
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish