Skal du leie bolig?
Anbefaler Depositumsgaranti fremfor Depositumskonto

Truls Bech Flåskjer (23) forteller hvorfor han valgte Depositumsgaranti da han og samboeren skulle leie bolig.

Investerte alle pengene i ny bolig

- Da samboeren min og jeg ønsket å kjøpe vår første bolig var vi avhengige av å «skyte inn» så mye egenkapital som mulig for å komme oss inn på boligmarkedet i Oslo. Vi endte med å kjøpe en leilighet som ikke står ferdig før 2024, og trengte dermed et sted å leie frem til overtagelse.

- Depositumsgaranti ble en gyllen mulighet til å heller investere pengene våre i den fremtidige leiligheten enn å låse de opp på en depositumskonto.

Etablert produkt i markedet

- Etter hvert som vi var på utkikk etter steder å leie så vi at mange utleiere tilbyr Depositumsgaranti som et alternativ til depositumkonto. Jeg er vanligvis skeptisk til løsninger som høres for gode til å være sant, men ble meget positiv når jeg så hvor mange utleiere som tilbyr produktet, og at det var seriøse aktører som står bak.

Enkel bestillingsløsning

- Når vi hadde bestemt oss var det veldig enkelt – enklere enn depositumskonto. Alt kunne gjøres på nettsidene til Söderberg & Partners, og det gikk like fort som å bestille seg noe i en vanlig nettbutikk. Enkelt å registrere, bestille og betale.

Anbefales til alle som skal leie

- Jeg vil definitivt anbefale andre leietakere å gjøre det samme. Dette er en veldig god ordning uansett hvilken situasjon man befinner seg i når man skal inn på leiemarkedet.

- Det å slippe å låse penger på depositumskonto gir friheten til å benytte disse pengene til andre ting. For oss var det helt nødvendig og den klart beste løsningen!

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish