Økt konkurranse i markedet for boligselgerforsikring

Fremtind har annonsert at de ønsker å etablere seg i markedet for boligselgerforsikring. Fremtind Forsikring er landets tredje største skadeforsikringsselskap etter fusjonen mellom forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB. 

Söderberg & Partners er som forsikringsmegler opptatt av sunn og god konkurranse, og ønsker derfor Fremtind velkommen inn i et marked hvor vi har lang erfaring og solid kompetanse.

I likhet med Fremtind, er vi opptatt av en trygg bolighandel både for selgere og kjøpere. Vi jobber derfor aktivt på en rekke områder med å tilpasse våre produkter og tjenester både til endringer i avhendingsloven og til fremtidens krav når det gjelder digitale tjenester. Vi samarbeider gjerne med Fremtid og andre aktører om gode løsninger.

Vårt mål er en enda tryggere bolighandel

Vedtatte endringer i avhendingsloven forventes å gi selger økt ansvar. Söderberg & Partners har tatt en aktiv rolle i høringsrundene knyttet til endringene i avhendingsloven og forslag til forskrift om innhold i tilstandsrapporter og kompetanse for bygningssakkyndige.

Vårt mål har vært å bruke vår unike kompetanse og lange erfaring fra både distribusjon, produktutvikling og skadeoppgjør, til å bidra til en tryggere bolighandel for alle parter. I vårt arbeid har vi også trukket veksler på kompetanse fra ressurspersoner i vårt nettverk hos våre kunder, bransjeorganisasjoner og akademia.

Det å få en ny aktør inn på markedet, som kan bidra videre i dette arbeidet, er en god nyhet for oss som megler. 

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish