100.000 har valgt egen pensjonsleverandør

17 jan. 2024
Første milepæl er nådd med 100 000 ansatte som selv har valgt hvilken pensjonsleverandør de vil bruke.
Christian  Carlem
Christian Carlem 
Daglig leder Pensjonsrådgivning

I 2021 fikk ansatte med innskuddspensjon muligheten til å velge pensjonsleverandør selv. Nesten 3 år senere melder Finans Norge at 100 000 ansatte har tatt aktive og selvstendige valg. Nesten 30 milliarder er flyttet til selvvalgte leverandører. 

- I Söderberg & Partners har vi snakket med mange av disse ansatte, gitt gode råd og skapt interesse og forståelse for et område som kan virke komplisert. Vi har delt viktigheten av å ha en god plan, ta valg basert på helheten og velge riktig forvaltningsstrategi for alle pensjonsrettigheter, sier Christian Carlem - daglig leder i Söderberg & Partners Pensjonsrådgivning


- Vi kaller dette god rådgivning og det skal vi fortsette med i 2024 også. Nå ser vi frem til neste mål, som må være å nå 200 000 ansatte, som tar aktive og bevisste valg. Jeg er overbevist om at det vil gå enda raskere enn til 100 000, avslutter Carlem. 


Viktige spørsmål som alle ansatte bør stille seg når det gjelder egen situasjon:

  • Har du full oversikt over din egen pensjon? 
  • Har du en plan for hva du skal leve av som pensjonist? 
  • Er du bevisst og har du tatt gode valg på forvaltningen av egen pensjonskapital? 

Ønsker du å vite mer om hvilke løsninger du bør velge eller trenger mer informasjon og veiledning rundt egen situasjon? Ta kontakt med en av våre rådgivere her .

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish