Dobbeltboligforsikring
God mottakelse av nytt produkt

Söderberg & Partners lanserte tidligere denne måneden Dobbeltboligforsikring. Det tok ikke lang tid før de første boligene ble solgt med forsikringen, og positive tilbakemeldinger har ikke latt vente på seg. 

Det tok ikke lang tid før de første boligene ble solgt med Dobbeltboligforsikring, og positive tilbakemeldinger har heller ikke latt vente på seg. 

Dobbeltboligforsikring trygger interessentene!

Forsikringen tegnes av selger, og sikrer kjøper av boligen mot å bli sittende med doble bokostnader dersom de ikke får solgt sin gamle bolig.

Dette gjør boligen mer attraktiv for usikre interessenter, og det vil føles tryggere å legge inn bud.

God mottakelse i markedet

Forsikringen har blitt tatt godt imot av både selgere, kjøpere og eiendomsmeglere, og vi har mottat flere positive tilbakemeldinger.

Eiendomsmegler i Privatmegleren, Morten Kvelland, har følgende å si etter å ha tilbudt produktet til sine kunder:

Jeg hadde to eiendommer for salg, og begge ble solgt omgående etter at selger nå fikk mulighet til å tegne Dobbeltboligforsikring. Eiendommene hadde ligget ute for salg i et par måneder. Det er veldig gøy å se hvordan forsikringen trygget interessenter til å legge inn bud, og jeg anbefaler dette produktet til alle som skal selge bolig!
Morten Kvelland
Eiendomsmegler i Privatmegleren

Forsikringen kan tegnes av boligselgere som selger via eiendomsmegler med distribusjonsavtale med Söderberg & Partners. Forsikringen administreres av Söderberg & Partners og er plassert hos forsikringsselskapet HDI Global Specialty SE. Skadebehandlingsselskapet er Claims Link.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish