Global Mobility

Kompetente rådgivere innen internasjonal personforsikring er en mangelvare. Det har Söderberg & Partners gjort noe med.

Spesialister

Vi har spesialister som utelukkende hjelper bedrifter og organisasjoner med å sikre alle ansatte, i alle land verden over, med korrekte og adekvate personalforsikringsløsninger.

Global analyse

Vi analyser våre klienters globale forsikringsprogram, korrigerer avvik og bidrar til betydelige kostnadsbesparelser – alt i overensstemmelse med nasjonale og internasjonale lover og regler.

Administrasjon

Samtlige forsikringer blir samlet i en internasjonal systemløsning, som er enkel å bruke, sikker, og tilgjengelig 24/7 over hele verden. Oversikt over kostnader, forsikringsbrev, avtaler og instruksjoner er alltid tilgjengelige når de behøves.

Global skreddersøm

Söderberg & Partners sikrer internasjonale arbeidsgivere sentralisert kontroll over bedriftens globale forsikringer. Våre rådgivere bistår klientene på en slik måte at de kan etablere globale forsikringsløsninger med stordriftsfordeler i stedet for kostbare og uoversiktlige lokale forsikringer.

Vi fremforhandler globale forsikringsprogram tilpasset lokale krav og forventninger.  Dersom de ansatte beveger seg over landegrensene blir løsningene tilpasset trygdeavtaler landene imellom.

Å etablere globale forsikringsprogram er krevende. Med Söderberg & Partners får klientene tilgang til anerkjente forsikringsselskap og vår spesialkompetanse innen dette spesielle fagfeltet.

Global Mobility Specialists

Bjørn Kalvåg
Bjørn Kalvåg
Senior Advisor Global Mobility
bjorn.kalvag@soderbergpartners.com
Henning Haga
Henning Haga
Senior advisor global mobility
henning.haga@soderbergpartners.com

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet så vil en av våre spesialister kontakte deg.

For- og etternavn

Skriv inn en dato på formatet DD/MM/ÅÅÅÅ.

Her kan du fylle inn annen relevant informasjon dersom du ønsker.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish