Virke Forsikring

Söderberg & Partners er Virkes forsikringsmegler, og fremforhandler bransjetilpassede forsikringer til medlemmer i Virke. Her får du profesjonell rådgiving fra våre forsikringseksperter, og du kan samle alle forsikringene på ett sted med enkel og god oversikt.

Ta kontakt med oss på:

Telefon: 40 00 20 21 
E-post: post@virkeforsikring.no 

Vi vet at alle bedrifter er unike

Som medlem av Virke får du tilgang til bransjetilpassede bedriftsforsikringer og profesjonell rådgivning fra våre egne forsikringseksperter.
Få et uforpliktende tilbud 

Våre medlemsforsikringer

Noen forsikringer er påkrevd, andre er det uansvarlig å la være å kjøpe. Risikoen som omgir virksomheten er det avgjørende for riktig forsikring. Stikkordene er sannsynlighet for skade og evne til å bære økonomiske tap.

Alle virksomheter må ifølge norsk lov ha pensjonsforsikring og yrkesskadeforsikring for sine ansatte. Det finnes minstekrav knyttet til begge typer, og de kan utvides.

Person­forsikringer

Skade­forsikringer

Skreddersydde bransje­forsikringer

Kontakt oss

Ved spørsmål kan du ta kontakt med oss. Telefon: 40 00 20 21
Send e-post

Få tilbud på forsikring

Medlemskapet i Virke gir deg tilgang til personlig service og kunnskap om ditt forsikringsbehov. Vårt oppdrag er å hjelpe din virksomhet til en trygg hverdag der ansatte, daglig drift og eiendeler er riktig forsikret.

Her kan du laste opp forsikringsavtalen. Maksimal samlet filstørrelse kan ikke overstige 14 MB, da vil vi ikke motta mailen.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish