Nye bærekraftige vaner og 1.197.142 kroner til Redd Barna

13 jun. 2024
I mai gjennomførte Söderberg & Partners en bærekraftmåned med mål om å oppmuntre ansatte til bærekraftige valg i hverdagen. Ansatte samlet poeng ved å gjennomføre bærekraftutfordringer, som ble konvertert til en donasjon til Redd Barnas utdanningsprosjekt i Ukraina.

En måned med bærekraft i fokus

Målet var å lære mer om økonomisk, sosial og økologisk bærekraft og vise hvordan små endringer kan utgjøre en forskjell. Det ble arrangert inspirasjonsforedrag og workshops, og vi konkurrerte i lag for å lære mer om bærekraft og gjennomføre utfordringer.

Bærekraftsmåneden er en fin måte for oss å engasjere våre ansatte og få dem til å delta i vårt bærekraftmaraton, slik at vi kan løpe videre sammen.

«Vår reise mot bærekraft er en maraton. Hver steg bringer oss nærmere målet. Bærekraftsmåneden engasjerer ansatte i vår bærekraftsreise, sier Lingyi Lu, bærekraftsjef i Söderberg & Partners».

Redd Barnas utdanningsprosjekt i Ukraina

Gjennom bærekraftutfordringene samlet vi inn 1.197.142 norske kroner.

Donasjonen vil:

  • Gi psykososial støtte til elever og lærere
  • Utarbeide tilfluktsrom på skoler for å holde dem åpne
  • Støtte barn som har falt etter i utdanningen med "kom i kapp-klasser"

Denis Puzhalin, Deputy Director for Programme Development and Quality, Redd Barna i Ukraina, takker for bidraget: «Investering i utdanning under kriser er en investering i fremtidig motstandsdyktighet og velvære.»

Tusen takk til alle som deltok og skapte nye bærekraftige vaner.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish