Velkommen til vår sommerintern, Marius!

2 jul. 2024
Söderberg & Partners Wealth Management har hatt betydelig vekst de siste årene. En av hovedårsakene til denne veksten er at våre fornøyde klienter anbefaler oss videre til sitt nettverk.

- Vi har hatt fokus på lokal tilstedeværelse og har etablert flere kontorer i regionen. Vi møter nå klienter i Sandefjord og Porsgrunn, i tillegg til Tønsberg, sier Bård Åke Petersson, regionleder for Vestfold og Telemark.

- I løpet av seks år har vi vokst til å bli det største miljøet innen formuesrådgivning i regionen, legger han til.

Med vekst kommer også behovet for å finne og utvikle talentfulle medarbeidere. Med mål om å bygge Norges beste rådgivningsmiljø jobber vi kontinuerlig med å tiltrekke nye talenter, samtidig som vi ønsker å beholde de beste hodene.

- Etter stor suksess med å rekruttere dyktige seniorrådgivere, jobber vi nå mot å utvikle de unge talentene vi har til å bli fremtidens rådgivere, fortsetter han.

Nye talenter settes sammen i team med erfarne rådgivere som fungerer som mentorer. Ved hjelp av en tydelig karrierestige og utviklingsplan vil de få nødvendig veiledning på veien til å bli selvstendige rådgivere.

- De største byene har hatt sommerinterns tidligere, og nå er det vår tur. Det er stas at vi nå har nådd en størrelse hvor det også er naturlig å tilby dette i vår region, sier Bård Åke.

Våre sommerinterns er studenter som har kommet godt i gang med studiene sine og er nysgjerrige på hvordan det er å jobbe i finans.

- Vi hadde mange søkere, noe som er veldig gledelig. Den som kom gjennom nåløyet i år, er Marius Rygel," forteller Bård Åke smilende.

- Jeg søkte på et internship i Söderberg & Partners Wealth Management på grunn av selskapets anerkjente ekspertise innen finansiell formuesrådgivning. I tråd med min master ønsket jeg å få verdifull erfaring med hvordan en av Nordens ledende aktører forvalter både klienter og kapital på en bærekraftig måte. I tillegg ble jeg anbefalt å søke av andre ansatte hos Söderberg & Partners, som la vekt på selskapets engasjement for å utvikle fremtidens medarbeidere," forteller Marius Rygel.

I tillegg til å være en av FK Eik Tønsbergs toppscorere, er Marius også student ved BI Nydalen, hvor han er på sitt fjerde år av siviløkonomistudiet med spesialisering i finans.

-I løpet av tiden min hos Söderberg & Partners ser jeg frem til å lære direkte fra noen av de dyktigste i bransjen, samtidig som jeg får bidra med mine kvaliteter inn i spennende prosjekter. Jeg har allerede fått innsikt i hvordan selskapets finansielle tjenester tilpasses ulike klienters behov, og jeg har blant annet deltatt i et utrolig spennende klientmøte, legger han til.

Vi er svært glade for å ha Marius med på laget denne sommeren. Hans entusiasme, kompetanse og nysgjerrighet passer perfekt inn i vårt dynamiske miljø. Vi ser frem til å følge hans utvikling og bidra til hans fremtidige suksess i finansbransjen.

Velkommen, Marius – vi gleder oss til en lærerik og inspirerende sommer sammen!

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish