Azets

Söderberg & Partners er Nordens største selskap innen forsikringsmegling og tilbyr profesjonell rådgivning og skreddersydde forsikringsløsninger for vår samarbeidspartner Azets i Norden og Skandinavia.

Stolt samarbeidspartner

Med sine 6 500 ansatte hjelper Azets virksomheter med å oppnå sine ambisjoner ved å levere regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester, både digitalt og lokalt. Gjennom våre forsikringsløsninger og uavhengige rådgivning hjelper vi de med å levere på deres visjon om å gjøre sine tjenester smartere, mer effektive og mer personlige for sine kunder. Samarbeidsavtalen gir også Azets` kunder gunstigere betingelser, noe mange allerede nyter godt av.

I forbindelse med endring av vår pensjonsavtale og utfordringer omkring dette ble jeg tipset om Söderberg & Partners fra Azets. Dette har medført en ikke ubetydelig kostnadsreduksjon for oss. Vi setter stor pris på rådgiving og tips som gir oss en bedre tjeneste enn før i tillegg til nevnte kostnadsreduksjon.
Jan Ole Flenstad
Microship Technology Norway AS

Kundefordel: 1 time gratis forsikringsrådgivning

Söderberg & Partners er Nordens største selskap innen forsikringsmegling og tilbyr profesjonell rådgivning og skreddersydde forsikringsløsninger for alle bransjer og virksomheter.

  • Har din bedrift de riktige forsikringene?

  • Er forsikringene tilpasset bedriftens behov?

  • Betaler dere for mye i premie? 

Ta kontakt for en gjennomgang ved å sende inn kontaktinfo i skjemaet under - det kan lønne seg!

 

Bli kontaktet av en rådgiver

Har du spørsmål rundt forsikringsløsninger for deg eller din virksomhet?
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish