Skip to main content Skip to main navigation

SP_2019_Presse_Jørn_DSC_1500x700.jpg

Nyhetsbrev 02. juni 2021

Her kan du lese om blant annet at Söderberg & Partners henter inn 2,5 milliarder, vi ønsker velkommen til webinar om garantiforsikring for næringslivet, S&P Eiendom har laget smart egenerklæringsskjema, regulering av Grunnbeløp (G) og pensjon fra 1. mai 2021 og vi har mottatt Miljødiplom. 

Les nyhetsbrevet

Bergen view_1000x400.jpg

Nyhetsbrev 12. mai 2021

Her kan du lese om blant annet vårt siste oppkjøp i Bergen, hvordan vi hjelper deg med pensjonssparing, rådgivning rundt bankgarantier, nye fartsregler på sjøen, høyesterett har satt en tydelig retning for skjeggkresaker, og du får informasjon om påmelding til webinaret som omhandler likheter mellom adferdsøkonomi og helseangst.

Les nyhetsbrevet

EPK_nyhetsbrev_1000x400.jpg

Nyhetsbrev 28. april 2021

Her kan du lese mange spennende saker som blant annet: EPK- fristen for å ta egne valg, Jan Kjetil Hvamstad og hans betraktninger fra året som har gått, Eskild gjør som proffene - benytter D som garanti på sine leieforhold og S&P Finanscafé.

Snakk med en av våre rådgivere

Lurer du på noe om våre tjenester eller ønsker du en uforpliktende prat?

* Obligatoriske felter

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her.

booking_pc-pa-strand_nyhetsbrev.jpg

Nyhetsbrev 26. mars 2021

Her kan du lese mange spennende saker som blant annet: Hvordan unngå fellene ved å bestille sommerferie utenlands, hvordan cyberkriminalitet kan ramme alle og få store konsekvenser, info om egen pensjonskonto (på engelsk), fokuset vårt på riktige og raske skadeoppgjør, og hvordan åpenhet og analyse gir bedre råd til våre kunder. 

konkursparadox_1000x400.jpg

Nyhetsbrev 18. februar 2021

Her får du lese om konkursparadokset, styrenansvarsforsikring i usikre tider, pensjonssparing fra første krone, D som er like trygt som depositum, hvorfor du ikke bør si opp reiseforsikringen din og vi sier velkommen til S&P Finanscafé.

storseisundet_1000x400_nyhetsbrev.jpg

Nyhetsbrev 25. januar 2021

Her forteller vi blant annet om nyetablering av kontor i Molde og Kristiansund, trafikkforsikringsavgift på el-kjøretøy, egen pensjonskonto som ser dagens lys, endringer i bilansvaret, samt webinarer og markedsoppdateringer.

Contact us