Skip to main content Skip to main navigation

Sosialt ansvar

Sosialt ansvar og engasjement er viktig i Söderberg & Partners. Vårt fokus er hovedsakelig på barn og unge. Vi tror at nøkkelen til et vellykket samfunnsansvar er det personlige engasjementet! 

Sandwish Brothers og Sorbet Sisters

Som et ledd i vårt CSR-arbeid (Corporate Social Responsibility) har vi inngått et samarbeid med Sandwich Brothers og Sorbet Sisters, hvor ungdom med flyktningbakgrunn får en introduksjon til norsk arbeidsliv gjennom produksjon og salg av is. Her får jenter og gutter i alderen 18-25, i løpet at ett år i praksis, opplæring i å lage og selge is, arbeidstrening og kursing gjennom hele ansettelsesforholdet.

Sandwich Brothers er Oslos første 100% Debio-sertifiserte økologiske isprodusent, men det som gjør bedriften annerledes er at den kun ansetter flyktninger som har kommet til Norge fra krig og konflikt, og er organisert som en sosial entreprenør, et eventuelt overskudd i framtiden vil gå tilbake til driften, så de kan ansette flere flyktninger. Nylig ble også Sorbet Sisters lansert, hvor unge flyktningjenter lager vegansk sorbet.

Du kan lese mer her:

Samarbeid med Kirkens Bymisjon

 

Söderberg & Partners er stolt av å være offisiell samarbeidspartner med Kirkens Bymisjon. Som del av dette samarbeidet har de ansatte vært med på en annerledes byvandring i Oslos gate, bidratt med å arrangere alpindag for barn og unge, skjerfaksjon, næringslivsdugnad og bøssebæredugnad under TV-aksjonen.

Samarbeidet gir de ansatte i Söderberg & Partners et annerledes perspektiv og en mulighet for å gi noe tilbake til samfunnet.

Bli en julebordhelt du også

 

I år gir vi bort julebordet til noen som virkelig trenger det!

2020 har vært et annerledes år for oss alle, nå er også de fleste julebord avlyst. Vi ønsket å snu dette til noe positivt, og bestemte oss for å gi en del av julebordbudsjettet til vår samarbeidspartner gjennom mange år, Kirkens Bymisjon.

Initiativet har virkelig fått snøballen til å rulle, og det er veldig hyggelig å se at flere som har muligheten kaster seg på - enten i form av et bidrag til Kirkens Bymisjon, eller til et annet formål man brenner for.

Ikke bare har dette resultert i en enorm giverglede der ute, det har også skapt et helt nytt konsept her i Norge, nemlig "Julebordhelter". Gøy å være den som står bak dette initiativet!

Les mer om dette på julebordhelt.no

Kontakt oss