Skip to main content Skip to main navigation

Söderberg & Partners Forsikring

Söderberg & Partners er et av Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. 

Som en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter, har vi som mål å forenkle forsikring for såvel bedrifter som privatpersoner. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Våre tjenester i Norge:

  • Forsikringsrådgivning
  • Forsikringsmegling
  • Tjenestepensjon- og HR-rådgivning
  • Medlemsforsikringer til foreningsmarkedet
  • Uavhengig skadeoppgjør og skaderådgivning

I Söderberg & Partners benytter vi markedets skarpeste analyse-, IT- og rådgivningsverktøy for å kunne ivareta kundenes individuelle behov.

Nordens største

Med en omsetning på SEK 4,7 mrd. utgjør Söderberg & Partners til sammen Nordens største forsikringsformidlerforetak, og har siden oppstarten i 2004 kunnet notere en årlig vekst som er av de sterkeste i markedet.

Konsernet har i dag 3000 medarbeidere fordelt på 110 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Söderberg & Partners etablerte seg i Norge i 2014 og kjøper inn forsikringstjenester på vegne av våre kunder for NOK 5,2 mrd. årlig, noe som gjør den norske virksomheten til en av de største kjøperne av forsikring i det norske markedet. Vi er mer enn 250 ansatte i Norge, fordelt på Lysaker, Trondheim, Fredrikstad, Raufoss, Molde/Kristiansund, Ålesund, Bergen, Stavanger og Larvik.

Söderberg & Partners er medlem i Norske Forsikringsmegleres Forening (NFF) og arbeider her med utvikling av forsikringsmeglerbransjen i Norge. Alle meglere i Söderberg & Partners skal autoriseres av NFF så snart som mulig utifra de krav som NFF stiller. Vi ser på dette som et viktig ledd i kvalitetsbyggingen av egen organisasjon. Vi er også medlem i Assurex.

 

Kontakt oss