Pressemelding
Skjold Forsikringsmegling Øst blir en del av Söderberg & Partners

Söderberg & Partners AS kjøper 51 % av aksjene i Skjold Forsikringsmegling Øst AS i Sarpsborg.
Jan Kjetil Hvamstad
Jan Kjetil Hvamstad 
CEO, Söderberg & Partners
Kaj Falbach
Kaj Falbach 
Daglig leder Skjold Forsikringsmegling Øst AS

Partnerskapet er et steg i selskapets regionale vekststrategi, hvor målet er å tilby forsikringsmeglertjenester til bedrifter og offentlig sektor gjennom lokal tilstedeværelse i hele Norge.

- Vi gleder oss til å samarbeide med Kaj Falbach og teamet hans i Sarpsborg, for å videreutvikle vår satsing i Østfold-regionen, sier Jan Kjetil Hvamstad, CEO i forsikringsvirksomheten til Söderberg & Partners i Norge.

Skjold Forsikringsmegling Øst ble etablert i 2016, og tilbyr megling og rådgivning av personal- og skadeforsikringer til bedriftsmarkedet. Selskapet har 3 ansatte og en budsjettert omsetning i 2023 på 4 millioner kroner.

Kaj Falbach, grunnlegger og daglig leder i Skjold Forsikringsmegling Øst, ser frem til å bli en del av en større virksomhet.

– Med Söderberg & Partners på eiersiden, får vi tilgang på gode systemløsninger, markedsledende analyser og ikke minst betydelig innkjøpskraft. Vi ser frem til å bli en del av et større kompetansemiljø, som gjør at vi fremover kan tilby et bredere tjenestespekter til våre kunder, sier han.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish