Satser i Vestfoldregionen

Söderberg & Partners, Nordens største selskap innen forsikringsmegling og -rådgivning, etablerer seg nå i Vestfold. I Norge har selskapet om lag 350 ansatte og kjøpte i 2022 inn forsikring og pensjon for cirka 9 milliarder kroner på vegne av kunder. Nå ønsker selskapet å kombinere denne innkjøpskraften med lokal tilstedeværelse i Vestfold-regionen.

- Lokal tilstedeværelse er en viktig del av Söderberg & Partners strategi om å være der kundene er - med kjennskapen til markedet, nettverket, og det lokale næringslivet, sier Julie Warming, leder Region Øst i Söderberg & Partners.

Kontoret i Vestfold har nå tre ansatte, alle med god og ulik kompetanse innen forsikring. Målsettingen er å etablere en lokal, kunnskapsrik og proaktiv rådgivningsvirksomhet som kan benytte seg av størrelsen, styrken og kompetansen til hele Söderberg & Partners.

Selskapet er i dag plassert på Ås Kontorsenter (Åslyveien 19, Sem), men vil fra 1. januar 2024 være på plass i nye lokaler på E18 Kontorsenter (Åshaugveien 68, Sem).

-  Det blir spennende å lede vår satsning i regionen, sier Anders Espedal, daglig leder i Söderberg & Partners Vestfold. - Hos oss vil kunden møte en forsikringsrådgiver som er lokal, kunnskapsrik, proaktiv og med ønske om å gjøre en forskjell i regionen.

- Vi vet at våre kunder ønsker å bruke tid på egen forretning, og rådgivere på andre og kompliserte oppgaver. Forsikringsmegling er rådgivning, og forsikring er komplisert. Som uavhengig rådgiver, kan vi kjøpe forsikring og skreddersy forsikringsløsninger på vegne av kundene ut fra deres behov og fra de forsikringsleverandørene som tilbyr de beste produktene og betingelsene, avslutter Espedal.

Fra før er selskapet representert i regionen gjennom partnerskap med Nova Consult AS og Söderberg & Partners Wealth Management

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish