Nytt navn – samme mål som før

Etter flere fusjoner og omfattende omstruktureringer legger vi enda mer kraft bak vår visjon om å redefinere den norske forsikringsbransjen. Nå endrer vi navn til Söderberg & Partners.

Norwegian Broker ble startet i 1992 og har de siste årene vokst kraftig gjennom oppkjøp av sterke aktører innen forsikringsrådgivning, forsikringsmegling og skadeoppgjør. I dag er vi Norges største selskap innen forsikringsrådgivning og forsikringsmegling og velger nå å samle hele vår selskapsportefølje under navnet Söderberg & Partners.

– Den største endringen som skjer nå er at navnet og utseendet endrer seg. Söderberg & Partners etablerte seg i Norge allerede i 2014 da de kjøpte seg inn i Norwegian Broker. Vi er de samme menneskene i de samme lokalene – men fra nå av jobber vi alle som én enhet i Norge, under merkevaren Söderberg & Partners, sier administrerende direktør Jørn Gisvold, som har jobbet i det Norske selskapet i 15 år.

Rent praktisk vil ikke kundeforholdene berøres. Kundene vil oppleve de samme kontaktpersonene, telefonnumrene og besøksadressene, og alle kunders produkter og tjenester videreføres som de er. Navnebyttet vil derimot gi selskapet en rekke fordeler med hensyn til produkt- og tjenestetilbud.

– Samarbeidet gir tilgang til markedets skarpeste analyse-, IT- og rådgivningsverktøy, slik at vi kan styrke både posisjonen vår og evnen til å ivareta kundenes individuelle behov. Som Söderberg & Partners får vi mer muskler og større slagkraft til å fortsette å utfordre bransjen til det beste for våre kunder, sier Jørn Gisvold.

Söderberg & Partners har markedets mest offensive approach i Norden og Europa og har siden oppstarten i 2004 kunnet notere en årlig vekst som er av de sterkeste i markedet. Selskapet ble opprinnelig startet av erfarne aktører fra finans- og forsikringsbransjen som så at det var behov for å redefinere bransjen.

– Denne tankegangen passer oss bra og betyr at utfordrertrangen, som Norwegian Broker alltid har vært kjent for, vil bli styrket gjennom denne navneendringen. Kan det gjøres bedre og annerledes, gjør vi det. Det har vært, og er, vår holdning i Norwegian Broker. Sammen skal vi nå redefinere forsikring i Norge som Söderberg & Partners, til det beste for kundene, sier Gisvold.

 Fakta om Söderberg & Partners og navneendringen

Söderberg & Partners er Nordens største forsikringsformidlerforetak og har mer enn SEK 3,5 mrd. i omsetning og 1800 medarbeidere.

Söderberg & Partners har i dag ca. 70 kontorer i hhv. Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg og Madrid. Hovedkontoret ligger i Stockholm. 

Følgende virksomheter er fra og med 23. november 2018 slått sammen under navnet, Söderberg & Partners:

  • Norwegian Broker AS
  • Bafo Forsikringsmegling AS
    Bafo Forsikring AS
  • Garde AS
  • Quality Broker AS
  • Skadeoppgjørsselskapet Norwegian Claims Link AS blir også en del av sammenslåingen og endrer navn til Claims Link AS – part of Söderberg & Partners Group.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish