S&P Bergen kjøper 100% av aksjene i CR Forsikringsmegling

De siste 13 månedene har 3 selskaper i Bergensregionen blitt en del av Söderberg & Partners: Gabler Insurance Broker, Gagne Forsikringsmegling og R2 Forsikringsmegling. Nå styrker vi vår posisjon ytterligere med å ønske CR Forsikringsmegling velkommen inn i Söderberg & Partners-familien.

CR Forsikringsmegling AS ble etablert i 2000 og omsatte i 2020 for ca. 7,5 millioner. Det er 3 meget erfarne medarbeidere som nå blir med over til Söderberg & Partners, alle med solid kompetanse innen risikorådgiving og forsikringsmegling til næringslivet.

CR Nordic AS, som selger aksjene, er megler innen marin forretning, og ønsker å konsentrere sin virksomhet i dette segmentet. Salget av CR Forsikringsmegling sikrer driften og de ansatte inn i fremtiden.

- Med dette oppkjøpet får vi kompetanse bl.a. mot sjømatnæringen med allerede etablerte relasjoner. Samtidig vil vi ha et samarbeid med CR Nordic på kunder hvor de har marin forretning, og vi i Söderberg & Partners supplerer på den landbaserte forretningen, sier Svein Erik Sommer.

- Oppkjøpet er nok et steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, hvor vi ønsker å utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge, sier Agnar Nordeidet, COO i Söderberg & Partners. - Bergensregionen er den regionen i Norge som vokser raskest innenfor finans, og vi ønsker å ha en solid posisjon i dette markedet. Vi ønsker å tilby vårt brede produkt- og tjenestespekter med personlig rådgivning der kundene befinner seg. I 2022 ser vi på etablering i ytterligere flere byer på Vestlandet.


Söderberg & Partners har historisk vært kjent som forsikringsmegler for små og mellomstore virksomheter, men ser nå stadig oftere at også store konsernkunder ønsker å ta del i vårt brede rådgivningskonsept, med både forsikring, pensjon og formuesrådgivning.

Kontaktinformasjon

Agnar Nordeidet, COO, Söderberg & Partners Norge,
E-post
tlf: 97 72 29 99

Svein Erik Sommer, Senior forsikringsmegler og daglig leder, S&P Bergen,
E-post
tlf: 93 40 32 10

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish