Kjære klient,
Takk for tilliten!

Vi ønsker å takke deg for tilliten du har gitt ved å velge oss som din formuesrådgiver. En god forståelse av deg er essensielt for utøvelsen av vårt håndverk. Kjennskap til din situasjon, dine bekymringer og ambisjoner gjør at vi kan gi deg fornuftige og velbegrunnede råd, som hjelper deg til å fatte kloke, langsiktige og ansvarlige beslutninger. Vi har som mål å bli enda bedre i 2023.
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør Formuesrådgivning

Ikke nøl med å gi oss ris og ros i vår årlige klientundersøkelse til våren – eller direkte til oss før det. Dine tilbakemeldinger er uvurderlige for forbedringen av våre eksisterende tjenester, og for utviklingen av nye.

Takk også til deg som har anbefalt oss å ta kontakt med noen dere kjenner som også kunne vært interessert i uavhengig rådgivning. Det gjør at vi kan hele tiden kan forbedre våre tjenester og benytte våre ressurser til å gi gode råd. Tusen takk!

Etter gjenåpningen av Norge tok året brått en tragisk vending da Russland invaderte Ukraina i februar. Ukraina, Europa og resten av verden stod ovenfor nye utfordringer i tillegg til de forsterkede effektene fra noen av etterdønningene fra pandemien. Dette ga store utslag i finansmarkedene, da spesielt i rentemarkedet som følge av høy inflasjon og stigende styringsrenter.

2022 har derfor vært et av få år i historien der både rente- og aksjemarkedene falt samtidig. Selv om våre anbefalte porteføljer har stått godt imot, har de også hatt en negativ utvikling over året. Det positive med fallene i aksje- og rentemarkedet er dog at prisingen nå ser mer attraktiv ut enn ved inngangen på året. Tålmodige investorer kan dermed forvente høyere avkastning fremover. Omveltningene i markedet har presentert ytterligere muligheter som endringene i porteføljene har posisjonert seg for å utnytte.

For oss i Söderberg & Partners Wealth Management Norge har dette året vært svært hektisk. Vi har ønsket å følge deg som klient ekstra tett, samtidig som vi har åpnet nye kontorer i Ålesund, Kristiansand og Sandefjord. I tillegg har vi fått mange nye, dyktige kollegaer for å håndtere nye klienter i 2023 og årene som kommer. Vi tror på det å være til stede der du er og jobber, slik at vi kan yte personlig rådgivning over hele landet. I starten av året utvidet vi dessuten vår satsing med å ansette et team av skatteadvokater og pensjonseksperter, og inngikk et tett samarbeid med spesialiserte regnskapsførere for å utvide vårt tilbud til deg som klient. Mot slutten av året lanserte vi også vår nye mobilapp slik at du kan lettere få oversikt over ditt klientforhold med oss.

Vi håper disse endringene har skapt verdi for deg, og vi ser frem til å lansere flere nyheter i året som kommer.

 

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!

De beste hilsener,

Michael V. Sivertsen

administrerende direktør

Epost: michael.sivertsen@soderbergpartnerswealth.no

Sentralbord: 22 44 77 00

Mobil: 930 40 406

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish