Söderberg & Partners Wealth Management
Øker satsingen på skatterådgivning

De erfarne skatteadvokatene Toril Hustad Jørgensen, Heidi Kildal og Stein Are Mikkelsen starter hos Söderberg & Partners og styrker det juridiske rådgivningsteamet

“Mange formuer er komplekse og krever ofte skreddersydde løsninger på flere områder. Formuesrådgivning vil alltid være kjernen i vårt verditilbud, men den siste tiden har vi implementert regnskap og forretningsførsel, pensjons- og skatterådgivning i vårt tjenestetilbud. Det er derfor veldig gledelig å introdusere et nytt team av skatteadvokater som en del av vårt totaltilbud for våre klienter”, sier aministrerende direktør Michael V. Sivertsen.

Toril, Heidi og Stein Are er ansatt i selskapet Söderberg & Partners Advokatene AS, som er et søsterselskap av Söderberg & Partners Wealth Management AS.

Skatteadvokatene vil jobbe tett med formuesrådgiverne for å identifisere og dekke dine juridiske behov knyttet til din formue og investeringer.  

De er spesialister innen skatt, arv og generasjonsskifter, og tar med seg mange års erfaring fra bransjen. I tillegg har de bakgrunn fra skatteetaten, revisjonsbransjen (EY) og finansnæringen. De har særlig fokus på; 

  • Skatteoptimale eierstrukturer
  • Planlegge for fremtidige eier- og generasjonsskifter
  • Etablering av det vi kaller et legalt sikkerhetsnett for deg og din familie
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish