Söderberg & Partners Wealth Management
Endelig på plass i Markens!

Etter 2 år med sterk vekst i antall klienter og rådgivere har vi i Kristiansand flyttet fra Fiskebrygga og opp til nye, flotte lokaler i Markens gate 13. Ekstra stas er det også at bygget nettopp vant Eiendomsprisen 2024 i Kristiansand.

"Juryen fremhevet prosjektets eksemplariske bruk av gjenbruk og sirkulærøkonomi, samt dets betydning for byutvikling og nytenkning innenfor eiendomsbransjen". Les hele saken på Fædrelandsvennen.

- Fiskebrygga var et veldig fint sted å starte vår etablering på Sørlandet, men nå trengte vi større plass, både for flere klienter og for flere rådgivere. Det nye lokalet er topp moderne og oppfyller samtidig dagens ESG-krav, forteller Are Osland, regionsleder i Agder.

Milepælen ble nylig feiret med innflyttingsfest og formell åpning av kontoret.

Vi ønsker å takke de mange klientene og samarbeidspartnerne for deltakelsen på åpningsfesten. Takk også til utleier,  G Eiendom og Mosvold & Co, for en god prosess og et godt samarbeid så langt.

Vi inviterer til å komme innom for en hyggelig prat

- Vi gleder oss til å avholde møter i våre nye lokaler, og ønsker derfor å invitere både eksisterende og nye klienter  innom for en hyggelig prat, fortsetter Are.

Alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere

- Vi tar sikte på å bygge det beste rådgivningsmiljøet i regionen, og vil derfor fortsette å rekruttere erfarne formuesrådgivere. I tillegg ønsker vi å skape en karrierevei for yngre talenter, forteller Are.

Dersom du ønsker å være med på denne satsningen kan du legge igjen en søknad gjennom vår rekrutteringsportal, Cvideo.

Ta kontakt med Are Osland

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish