Åpner nytt kontor i Kristiansand

Söderberg & Partners Wealth Management har åpnet kontor i Kristiansand og det er Are Osland som leder det nye kontoret. Nå vil også formuende sørlendinger tilbys uavhengig formuesrådgivning fra selskapets erfarne rådgivere, og vi inviterer potensielle klienter til møte i selskapets lokaler på Fiskebrygga.
Ida Hansæl
Ida Hansæl 
Leder marked og kommunikasjon

"Vi synes Sørlandet er en svært interessant region med et sterkt næringsliv og stor verdiskapning, og vi tror vår uavhengige formuesrådgivning passer perfekt til formuende sørlendinger som ønsker et alternativ til bankene. Alle våre klienter får tett personlig rådgivning og drar nytte av vår sterke investeringskompetanse. Våre anbefalte langsiktige porteføljer av likvide verdipapirfond har gitt god avkastning for våre klienter, og de står seg svært godt ved uroligheter også", sier daglig leder Michael V. Sivertsen.

Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management er Nordens ledende frittstående aktør innenfor formuesrådgivning, og har over 350 milliarder under rådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser i Norden. Selskapet bygger nå Norges ledende miljø innen uavhengig formuesrådgivning gjennom fokus på rekruttering, kompetanseutvikling og hardt arbeid, og har i dag 170 ansatte i Norge fordelt på selskapets kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Oslo.

Videre rekruttering

Söderberg & Partners Wealth Management vil fortsette rekrutteringen av erfarne formuesrådgiver til det nye kontoret.

Vi tar sikte på å bygge det beste rådgivningsmiljøet i regionen, og vil derfor fortsette å rekruttere erfarne formuesrådgivere. I tillegg ønsker vi å skape en karrierevei for yngre talenter, sier Are Osland.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish