Söderberg & Partners Wealth Management
Åpner nytt kontor i Ålesund

Söderberg & Partners Wealth Management har åpnet kontor i Ålesund. Nå vil også formuende på Nord-Vestlandet tilbys uavhengig formuesrådgivning fra selskapets erfarne rådgivere, og vi inviterer potensielle klienter til møte i selskapets lokaler i Ålesund sentrum. Vi vil også ha kontor- og møtelokaler i Fosnavåg og Molde.

Vi synes Møre og Romsdal er en svært interessant region med et sterkt næringsliv og stor verdiskapning, og vi tror vår uavhengige formuesrådgivning passer perfekt til formuende nordvestlendinger som ønsker et alternativ til bankene. Alle våre klienter får tett personlig rådgivning og drar nytte av vår sterke investeringskompetanse. Våre anbefalte langsiktige porteføljer av likvide verdipapirfond har gitt god avkastning for våre klienter, og de står seg svært godt ved uroligheter også, sier administrerende direktør Michael V. Sivertsen.

Team av erfarne formuesrådgivere

Fra start av vil Ålesund kontoret ha 4 erfarne formuesrådgivere:

Christian Loe Muri
daglig leder Møre og Romsdal

E-post: christian.muri@soderbergpartnerswealth.no
Telefon: 90966069

Lars Martin Sørland 

E-post: lars.sorland@soderbergpartnerswealth.no
Telefon: 94887713

Trond Vegsund 

E-post: trond.vegsund@soderbergpartnerswealth.no
Telefon: 45724402

Trond Halvorsen 

E-post: trond.halvorsen@soderbergpartnerswealth.no
Telefon: 41406665

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners Wealth Management er Nordens ledende frittstående formuesrådgiver og har over 350 milliarder under rådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser i Norden. Selskapet bygger nå Norges ledende miljø innen uavhengig formuesrådgivning gjennom fokus på rekruttering, kompetanseutvikling og hardt arbeid, og har i dag 180 ansatte i Norge fordelt på selskapets kontorer i Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Oslo.

I tillegg til formuesrådgivning har allerede Söderberg & Partners etablert seg i Ålesund med forsikringsmeglingsvirksomhet, og selskapet styrker nå satsingen med formuesrådgivning.

Videre rekruttering underveis

Söderberg & Partners Wealth Management vil fortsette rekrutteringen av erfarne formuesrådgivere til det nye kontoret.

Vi tar sikte på å bygge det beste rådgivningsmiljøet i regionen, og vil derfor fortsette å rekruttere erfarne formuesrådgivere. Vi starter med 4 erfarne rådgivere og ser for oss å ansette flere rådgivere i høst. I tillegg til erfarne rådgivere ønsker vi å skape en karrierevei for yngre talenter som ønsker en karriere i formuesrådgivning, sier kontorleder Christian Loe Muri.

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish