Skip to main content Skip to main navigation

Sosialt ansvar

Sosialt ansvar og engasjement er viktig i Söderberg & Partners. Vårt fokus er hovedsakelig på barn og unge. Vi tror at nøkkelen til et vellykket samfunnsansvar er det personlige engasjementet! 

Samarbeid med Kirkens Bymisjon

 

Söderberg & Partners er stolt av å være offisiell samarbeidspartner med Kirkens Bymisjon. Som del av dette samarbeidet har de ansatte vært med på en annerledes byvandring i Oslos gate, bidratt med å arrangere alpindag for barn og unge, skjerfaksjon, næringslivsdugnad og bøssebæredugnad under TV-aksjonen.

Samarbeidet gir de ansatte i Söderberg & Partners et annerledes perspektiv og en mulighet for å gi noe tilbake til samfunnet.

Bli en julebordhelt du også

 

I år gir vi bort julebordet til noen som virkelig trenger det!

2020 har vært et annerledes år for oss alle, nå er også de fleste julebord avlyst. Vi ønsket å snu dette til noe positivt, og bestemte oss for å gi en del av julebordbudsjettet til vår samarbeidspartner gjennom mange år, Kirkens Bymisjon.

Initiativet har virkelig fått snøballen til å rulle, og det er veldig hyggelig å se at flere som har muligheten kaster seg på - enten i form av et bidrag til Kirkens Bymisjon, eller til et annet formål man brenner for.

Ikke bare har dette resultert i en enorm giverglede der ute, det har også skapt et helt nytt konsept her i Norge, nemlig "Julebordhelter". Gøy å være den som står bak dette initiativet!

Les mer om dette på julebordhelt.no

Kontakt oss