Skip to main content Skip to main navigation
Bærekraft

Samarbeid

Sosialt ansvar og engasjement er viktig i Söderberg & Partners. Vårt fokus er hovedsakelig på barn og unge. Vi tror at nøkkelen til et vellykket samfunnsansvar er det personlige engasjementet! 

Gled en som gruer seg til jul

For mange er julen en tid full av kjære tradisjoner og glede. For andre er den mye mer kontrastfylt fordi livet ikke ble helt slik man hadde tenkt.
 
Juleaksjonen til Kirkens Bymisjon handler om å gi varme måltider og gode steder å være til mennesker som virkelig trenger det og som ikke har mulighet til dette selv. 
 
Vi oppfordrer alle som har mulighet til å bli med å støtte Kirkens Bymisjon juleaksjon:
 
Gi to måltider og et godt sted å være:
Sms GLEDE til 2101 (120,-) eller vipps valgfritt beløp til 2101.

Gled en som gruer seg til jul!

Kirkens Bymisjon

Söderberg & Partners er stolt av å være offisiell samarbeidspartner med Kirkens Bymisjon.

Som del av dette samarbeidet har de ansatte vært med på en annerledes byvandring i Oslos gater, bidratt med å arrangere alpindag for barn og unge, skjerfaksjon, næringslivsdugnad og bøssebæredugnad under TV-aksjonen.

Samarbeidet gir de ansatte i Söderberg & Partners et annerledes perspektiv og en mulighet for å gi noe tilbake til samfunnet.

Sandwich Brothers og Sorbet Sisters

Som et ledd i vårt CSR-arbeid (Corporate Social Responsibility) har vi inngått et samarbeid med Sandwich Brothers og Sorbet Sisters.

Her får ungdom med flyktningbakgrunn en introduksjon til norsk arbeidsliv gjennom produksjon og salg av is. Her får jenter og gutter i alderen 18-25, i løpet at ett år i praksis, opplæring i å lage og selge is, arbeidstrening og kursing gjennom hele ansettelsesforholdet.

Sandwich Brothers er Oslos første 100% Debio-sertifiserte økologiske isprodusent, men det som gjør bedriften annerledes er at den kun ansetter flyktninger som har kommet til Norge fra krig og konflikt, og er organisert som en sosial entreprenør, et eventuelt overskudd i framtiden vil gå tilbake til driften, så de kan ansette flere flyktninger. Nylig ble også Sorbet Sisters lansert, hvor unge flyktningjenter lager vegansk sorbet.

Du kan lese mer her:

Julebordshelt

I fjor ga vi bort julebordet til noen som virkelig trengte det!

2020 var et annerledes år for oss alle, og de fleste julebord ble avlyst. Vi ønsket å snu dette til noe positivt, og bestemte oss for å gi en del av julebordbudsjettet til vår samarbeidspartner gjennom mange år, Kirkens Bymisjon.

Initiativet fikk virkelig snøballen til å rulle, og det var veldig hyggelig å se at flere som hadde muligheten kastet seg på - enten i form av et bidrag til Kirkens Bymisjon, eller til et annet formål man brenner for.

Ikke bare har dette resultert i en enorm giverglede der ute, det har også skapt et helt nytt konsept her i Norge, nemlig "Julebordhelter". Det er veldig gøy å være den som står bak dette initiativet!

Les mer om dette på kirkensbymisjon.no/julebordhelt/

Kontakt oss