NBF med fokus på bærekrafts­tiltak

Bilbransjen gjør mye bra og denne gangen med bærekraft i fokus. For andre år på rad ønsker Norges Bilbransjeforbund å inspirere bedrifter gjennom «Årets Blinklys» prisen.

Årets Blinklys

Årets Blinklys er en inspirasjonspris for bærekraftstiltak i bilbransjen. Den ble lansert i 2022 og er etablert av Norges Bilbransjeforbund (NBF), Söderberg & Partners (NHO Forsikring) og Storebrand (NHO Pensjon).

Målet med prisen er å berømme bransjeaktører som gjør gode tiltak. På denne måten ønsker Norges Bilbransjeforbund å inspirere flere virksomheter til det samme og dermed få en større bølge av positiv forandring.

  • Årets Blinklys for 2024 deles ut på Bilbransjens dager 26. november. 

For både små og store virksomheter

- I fjor var det over 1000 som stemte på de tre nominerte, sier Heidi Chr. Lund, HMS- og kvalitetssjef i Norges Bilbransjeforbund. Hvem som blir årets vinner, er det bransjen og deltakerne på Bilbransjens dager som skal stemme over. Både små og store virksomheter har sjansen til å vinne, da juryen vil ta hensyn til virksomhetens størrelse.

- Husk at når mange gjør gode tiltak, så får det mye større effekt. Vårt mål er å inspirere til bærekraftige handlinger, og dette er en inspirasjonspris, så ingen tiltak er for små, avslutter Lund.

Mer informasjon

Vi er på Bilbransjens dager

Vi ønsker alle medlemmer velkommen på vår stand for en hyggelig prat om vårt utvalg av skreddersydde forsikringsløsninger. Vi gir deg førstehånds innsikt i hvordan vi støtter bransjens utvikling med fokus på trygghet og bærekraft. Vårt dedikerte team står klare til å dele vår ekspertise med deg!

Stolt samarbeidspartner

Som samarbeidspartner er vi glade for å være med å støtte opp under dette tiltaket. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder i bilbransjen å melde inn sine bærekraftstiltak.

Vi setter stor pris på samarbeidet med NBF og gleder oss til å følge med på bidragene i Årets blinklys 2024. Vi vil oppfordre alle medlemmene til å sende inn sitt forslag.
Ann-Mari Bjerke
Partneransvarlig NHO Forsikring
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish