Norges Bilbransje­forbund med fokus på bærekrafts­tiltak

Bilbransjen gjør mye bra og denne gangen med bærekraft i fokus. For andre år på rad ønsker Norges Bilbransjeforbund å inspirere bedrifter gjennom «Årets Blinklys» prisen.

Årets Blinklys

Årets Blinklys er en inspirasjonspris for bærekraftstiltak i bilbransjen. Den ble lansert i 2022 og er etablert av Norges Bilbransjeforbund (NBF), Söderberg & Partners (NHO Forsikring) og Storebrand (NHO Pensjon).

Målet med prisen er å berømme bransjeaktører som gjør gode tiltak. På denne måten ønsker Norges Bilbransjeforbund å inspirere flere virksomheter til det samme og dermed få en større bølge av positiv forandring.

  • Årets Blinklys for 2023 deles ut på Bilbransjens dager 14. og 15.  november 2023. 

For både små og store virksomheter

- I fjor var det over 700 som stemte på de tre nominerte og vinneren fikk over 50 % av stemmene, sier Heidi Chr. Lund, HMS- og kvalitetssjef i Norges Bilbransjeforbund. Hvem som blir årets vinner, er det bransjen og deltakerne på Bilbransjens dager som skal stemme over. Både liten og stor virksomhet har sjansen til å vinne, da juryen vil ta hensyn til virksomhetens størrelse.

- Husk at når mange gjør gode tiltak, så får det mye større effekt. Vårt mål er å inspirere til både små og store bærekraftige handlinger, og dette er en inspirasjonspris, så ingen tiltak er for små, avslutter Lund.

Mer informasjon

Vi er på Bilbransjens dager

Vi ønsker alle medlemmer velkommen på vår stand for en hyggelig prat om vårt utvalg av skreddersydde forsikringsløsninger. Vi gir deg førstehånds innsikt i hvordan vi støtter bransjens utvikling med fokus på trygghet og bærekraft. Vårt dedikerte team står klare til å dele vår ekspertise med deg!

Stolt samarbeidspartner

Som samarbeidspartner er vi glade for å være med å støtte opp under dette tiltaket. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder i bilbransjen å melde inn sine bærekraftstiltak.

Vi er også glade for at vi også i år har fått en plass i juryen sammen med de andre samarbeidspartnere. Det blir spennende å se hvilke tiltak som meldes inn i år, og ikke minst kåre det beste.
Ann-Mari Bjerke
Partneransvarlig NHO Forsikring
Norge
Norsk
Norge
Norsk