Investert podcast
#7: Renter - en attraktiv investering fremover?

30 nov. 2023
26:39
Etter en lang periode med vedvarende lave renter, er landskapet nå endret. Aldri før har vi vært vitne til en så rask renteoppgang på så kort tid. Investeringsdirektør Sturla Skogland er tilbake i studio, og sammen med Heidi og Michael dykker de ned i rentenes verden. De reflekterer over hva renter er og hvordan renteinvesteringer fungerer. Videre diskuterer de hvordan den kraftige renteøkningen former fremtidige investeringsmuligheter og hvordan skjermingsrenten kan få en skattemessig betydning fremover.
Heidi Kildal
Heidi Kildal 
Advokat og partner
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør Formuesrådgivning

Har du noen spørsmål eller temaer du ønsker vi skal ta opp i neste episode? Send oss en e-post til podkast@soderbergpartnerswealth.no

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish