Investert podcast
#6: Inflasjon - er det egentlig et problem?

23 nov. 2023
24:08
I denne episoden tar vi tak i et tema som påvirker alle sine lommebøker, og som har preget mediebildet den siste tiden – inflasjon. Er inflasjonen egentlig et problem, og er det farlig at den er så høy som den er nå? Michael og Heidi har med seg senior investeringsspesialist Christian F. Bjerknes i studio igjen, og sammen diskuterer de hvordan inflasjon oppstår, hva vi kan forvente fremover, og ikke minst, hvordan inflasjonen påvirker investeringene dine.
Heidi Kildal
Heidi Kildal 
Advokat og partner
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør Formuesrådgivning

Har du noen spørsmål eller temaer du ønsker vi skal ta opp i neste episode? Send oss en e-post til podkast@soderbergpartnerswealth.no

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish