Michael V. Sivertsen og Heidi Kildal

Investert podcast
#5: AFP - fra trygghet til usikkerhet

16 nov. 2023
13:27
AFP, eller avtalefestet pensjon, er en viktig trygghet for fagorganiserte arbeidstakere. Men til tross for sin betydning og den støtten den har gitt millioner av nordmenn i flere tiår, har AFP nådd et kritisk punkt. Fremtiden for denne pensjonsordningen er fortsatt usikker. Vil ordningen overleve i sin nåværende form? Hvilke endringer kan vi forvente, og hva betyr det for dagens og morgendagens arbeidstakere? I denne episoden utforsker Heidi og Michael det uavklarte landskapet rundt AFP. Med seg har de den andre halvparten i Vestby og Fahre, pensjonsekspert og partner Beate Fahre.
Heidi Kildal
Heidi Kildal 
Advokat og partner
Michael Vågen Sivertsen
Michael Vågen Sivertsen 
Administrerende direktør

Har du noen spørsmål eller temaer du ønsker vi skal ta opp i neste episode? Send oss en e-post til podkast@soderbergpartnerswealth.no

 

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.

Kom i kontakt med en rådgiver

Fyll ut skjemaet, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg! Du hører fra oss innen 1-2 virkedager.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish