Blaser Group/J. P. Sauer & Sohn

Medlemsforsikring
Våpenforsikring - en rimelig investering

13 feb. 2024
I 2022 inngikk vi et samarbeid med Det frivillige Skyttervesen (DFS). Målet var å fremforhandle gunstige, skreddersydde forsikringer tilpasset DFS og deres 130 000 medlemmer, samt alle de om lag 850 skytterlagene rundt omkring i landet.

For kun 100 kroner kan medlemmene forsikre inntil 8 våpen. Ett år etter lansering har hele 90 000 benyttet seg av tilbudet.

Raskt og smertefritt når uhellet er ute

Både våpen til sportsskyting og jakt koster mye. Uhell skjer sjelden, men for Rune Dingsøyr, styremedlem i Skor skytterlag, ble våpenforsikringen gull verdt da festet på reima løsnet og jaktvåpenet falt i bakken med kikkerten først.

- Den fikk seg en skikkelig trøkk, så jeg tok kontakt med forsikringsselskapet. Det ble en positiv opplevelse. Det var god dialog med en gang, og papirene jeg måtte fylle ut, var enkle å forstå og lett å finne fram i.

- Etter to dager fikk jeg svar tilbake, forteller Dingsøyr. - Jeg tok kontakt med den lokale våpensmeden og fikk et prisoverslag. Dette ble raskt godkjent av forsikringsselskapet, fortsetter han.

For meg var det positivt å snakke med noen som visste hva jeg snakket om, og forsikringsoppgjøret gikk raskt og smertefritt.
Rune Dingsøyr
Styremedlem i Skor skytterlag

- Personlig vil jeg si at dette er en veldig billig forsikring. Jaktvåpen er dyre ting. For de fleste går det bra, men plutselig er uhellet ute. For meg var det positivt å snakke med noen som visste hva jeg snakket om, og forsikringsoppgjøret gikk raskt og smertefritt, avslutter han.

Fornøyde skyttere

Samarbeidet mellom forsikringsmegler Söderberg og Partners og forsikringsselskapet fungerer godt. - Jeg opplever at alle er interesserte i å tilby en bra forsikring for våre medlemmer, sier markedssjef Morten Undseth. 

At de velger å beholde prisen, selv om alle prisindekser for forsikring øker, er positivt for våre skyttere.
Morten Undseth
Markedssjef i DFS

- De har også vært løsningsorienterte når vi har hatt innspill til endringer av vilkårene, selv etter at forsikringen trådte i kraft, forteller han. - At de i tillegg velger å beholde prisen, selv om alle prisindekser for forsikring øker, er positivt for skytterne, avslutter han.

Du kan lese mer forsikringen og Det Frivillige Skyttervesen nettsiden skyttervesenetforsikring.no.

 

Kilde: Norsk skyttertidende
Bilde: Blaser Group/J. P. Sauer & Sohn

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish