Fra havbruk til forsikring
Med fokus på sjømatnæringen

9 jan. 2023
Sjømatnæringen er et viktig satsningsområde for Söderberg & Partners. For å komme tettere på næringen og for å gi økt verdi til virksomhetene i bransjen, har vi nå ansatt en egen havbruksekspert.

Ole Troland (29) kommer fra stillingen som rådgiver i Sjømat Norge og skal nå videreutvikle sjømatsatsingen til Söderberg & Partners. Han tiltrådte stillingen 2. januar 2023. 

- Ole tilfører oss en helt ny dimensjon når det gjelder å forstå og beskrive sjømatnæringens behov, drift og risiko. Hans erfaring vil også være av stor betydning når vi bistår næringen med skadesaker sier Svein Erik Sommer, leder for Söderberg & Partners Vest. 

- Kombinasjonen av Oles kompetanse fra sjømat og vår allerede godt etablerte forsikringskompetanse, gjør oss i stand til å kunne videreutvikle vårt konsept og våre leveranser tilpasset næringen, sier Sommer. 

Hjelpe aktørene i havbruksnæringen

Fra tiden i Sjømat Norge tar Ole med seg masse kunnskap og kompetanse rundt de ulike prosesser innenfor sjømatnæringen, både politisk og regulatorisk.  

- Etter noen år som rådgiver for havbruk i Sjømat Norge gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver i Söderberg & Partners, sier Ole. - Med et sterkt meglerteam som har stor forsikringskunnskap innenfor bransjen og de spesifikke behovene disse har, blir det spennende å bidra som fagspesialist.  

29-åringen fra Austevoll er et kjent ansikt innen havbruksnæringen. I tillegg til jobben i Söderberg & Partners vil han fortsette som aktiv styreleder for sentralstyret i Youngfish. 

- Jeg vil fremdeles jobbe tett på næringen, men nå fra en annen vinkel. Målet vil være å hjelpe aktørene slik at deres drift blir så optimal som mulig. I samarbeid med meglerne i Söderberg & Partners er målsettingen å skape verdi til virksomhetene, og være tilgjengelig som rådgiver når det trengs, avslutter Ole.

 

Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish