Lansering av podcast
Investert med Söderberg & Partners Wealth Management

26 okt. 2023
I dag, den 26. oktober, har vi lansert vår nye podcast «Investert». Podcasten ledes av erfarne og dyktige Michael Vågen Sivertsen og Heidi Kildal.

Michael jobber som administrerende direktør i Söderberg & Partners Wealth Management, mens Heidi er advokat og partner i Söderberg & Partners Advokatene. Begge har en solid bakgrunn og lang fartstid innen sine respektive fagområder, og sammen utgjør de et sterkt team som kan belyse ulike aspekter ved det å være investert. 

Hver torsdag fremover vil de invitere med seg en gjest inn i studio for å diskutere temaer som er nært knyttet til det å være investert. Dette håper vi gir lytterne et dypere innsyn i ulike sider av investeringsuniverset.

"Investert i bred forstand"

"Selv om vi har kalt podcasten investert, så tenkte vi å snakke om det å være investert i bred forstand. Vi har lyst til å komme innom selvfølgelig markedsutvikling og hvordan bygge portefølje og ulike typer investeringer. Men, det er jo et stort tema," sier Michael.

"Det er veldig stort", svarer Heidi. "En ting er jo det som skjer i markedet og dagsaktuelle temaer, men enda videre er det jo det som skjer i din familie," legger hun til.

I tillegg til å diskutere markedet har programlederne til hensikt å utforske temaer som generasjonsskifte, skatt og legalt sikkerhetsnett. I tillegg vil de se nærmere på psykologien bak de valgene vi tar når vi investerer og hvorfor vi reagerer som vi gjør i turbulente tider.  

Lytt til episodene her:

Har du noen spørsmål eller temaer du ønsker vi skal snakke om neste gang? Send e-post til podkast@soderbergpartnerswealth.no

Disclamer

Söderberg & Partners Wealth Management AS sin podcast skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Söderberg & Partners Wealth Management AS er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podcasten.

Få det siste, først!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter direkte til innboksen din.
Norge
NorskEnglish
Norge
NorskEnglish