Skip to main content Skip to main navigation

Visjon og våre klientløfter

Visjon og verdier

Vår visjon i Söderberg & Partners Wealth Management er å jobbe proaktivt for deg i dag slik at du kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden.

Våre klientløfter danner grunnlaget for å gjøre vår visjon mulig, og å levere på det vi tror på. Sammen med våre verdier skal de bidra til å heve kvaliteten på tjenestene vi leverer til våre klienter.

Verdier for fremtiden

Alle våre kundeforhold er basert på tillit. For å beholde tilliten er det vitalt at alle ansatte forstår og deler våre verdier og perspektiver på hvordan vi skal fremstå og hvordan vi skal behandle folk rundt oss.

Det er vår uredde holdning og ansvar overfor kunden som har skapt kulturen vi har i dag. Det er våre ansatte som har definert våre verdier, verdiene som understøtter vår kultur.

Hos Söderberg & Partners er vi

  • Modig
  • Banebrytende
  • Ansvarsfull
  • Imøtekommende
Bli en del av oss

Verdier for fremtiden

Alle våre klientforhold er basert på tillit. For å beholde tilliten er det vitalt at alle ansatte forstår og deler våre verdier og perspektiver på hvordan vi skal fremstå og hvordan vi skal behandle folk rundt oss.

Det er vår uredde holdning og ansvar overfor klienten som har skapt kulturen vi har i dag. Det er våre ansatte som har definert våre verdier, verdiene som understøtter vår kultur.

Hos Söderberg & Partners er vi:
Modig | Banebrytende| Ansvarsfull | Imøtekommende

Bli en del av oss

Vår historie

Selskapet ble stiftet i 2006 for å tilby et alternativ til tradisjonell rådgivning med reell uavhengighet og langsiktighet som vårt fundament. Söderberg & Partners Wealth Management har i dag ca. 190 ansatte i Norge fordelt på våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim Stavanger, Kristiansand, Drammen, Ålesund, Tønsberg og Porsgrunn.

Vår visjon er å være den ledende uavhengige finansielle rådgiveren og formuesforvalteren i Norge. Vi mener uavhengighet og transparens er ufravikelige forutsetninger for å kunne gi våre klienter de beste anbefalingene. Dette er også fundamentet i rådgivningsprosessen vår.

Frem til september 2020 het selskapet Forvaltningshuset AS.

Klienttilfredshet

Som uavhengig rådgiver er vi fokusert på å unngå bindinger som gjør at ikke klientene selv hver dag kan bestemme om de ønsker å være klienter eller ikke. Med bakgrunn i dette tilbyr vi kun likvide fondsløsninger som gjør at klienenes tilfredshet er vår virkelige egenkapital.  

Vi setter derfor pris på ærlige tilbakemeldinger fra våre klienter og gjennomfører jevnlig tilfredshetsundersøkelser der vi får både ris og ros fra våre klienter. Selskapet scorer svært godt i disse undersøkelsene og svært få klienter har avsluttet sine klientforhold hos oss siden oppstarten i 2006.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss