Skip to main content Skip to main navigation

Bærekraftsuken

Vår egen

Bærekraftsuke

29 september · 2021

For Söderberg & Partners betyr bærekraft å ta ansvar for påvirkningen som vår virksomhet og aktivitet har på miljøet. Bærekraft er en naturlig del av oss, og vi jobber hele tiden med å forberede oss i den daglige driften; i analyse, rådgivning, megling og administrasjon.

3 bærekraftområder_hvit2.jpg

Økonomisk, Økologisk og Sosial bærekraft

Vi deler bærekraft inn i tre deler: Økologisk, sosial og økonomisk bærekraft. Som en av de ledende aktørene i finansmarkedet kan Söderberg & Partners bidra til en mer bærekraftig utvikling på alle tre områder.


Bærekraftsuken 2021

For å løfte kompetansen og engasjementet internt, gjennomførte vi nettopp, sammen med de øvrige landene i Söderberg-familien, vår egen bærekraftsuke. Alle ansatte deltok på ulike arrangementer og i en intern konkurranse om å endre vaner og atferd i en mer bærekraftig retning. Uken gav alle ansatte en innføring i små og store tiltak, som til sammen gjør en forskjell. Tiltak som våre kunder og samarbeidspartnere også vil få merke i tiden fremover.


Mer informasjon om S&P Bærekraftsuke

Ønsker du informasjon om hvordan vi har organisert dette arbeidet, eller om hvordan Söderberg & Partners-konsernet jobber med bærekraft - ta gjerne kontakt med oss.

Play
Oppsummering av vår egen

Bærekraftsuke 2021

Kontakt oss