Skip to main content Skip to main navigation

Tips fra våre klienter

Tips fra våre klienter

Söderberg & Partners Wealth Management søker flere erfarne senior formuesrådgivere og yngre talenter.

Söderberg & Partners Wealth Management søker flere erfarne senior formuesrådgivere og yngre talenter til alle våre kontorer. I den sammenheng ønsker vi tips fra deg om dyktige rådgivere vi burde ha med på laget.

- Vi har det siste året opplevd god klienttilvekst, og vi søker nå å ansette erfarne formuesrådgivere ved alle våre kontorer for å øke kapasiteten for uavhengig personlig rådgivning. Vi søker også yngre talenter som kan etablere sine karrierer hos oss. Vi opplever også nå under koronakrisen et stort behov for rådgivning, både fra nye og bestående klienter. Der andre legger ned rådgivningskontorer, satser vi langsiktig ved å rekruttere formuesrådgivere til bestående kontorer og vi etablerer nye kontorer. Söderberg & Partners er svært solid og vi ønsker å gjennomføre vår plan om å bygge det beste uavhengige rådgivningsmiljøet i landet, sier administrerende direktør i Söderberg & Partners Wealth Management, Michael V. Sivertsen.

Les mer om rekrutteringen vår her

I motsetning til storbankene og flere andre rådgivningsselskaper forestår Söderberg & Partners Wealth Management helt uavhengig og personlig rådgivning basert på kompetanse, og mange ønsker nettopp et slikt bytte fra salg av produkter til reell rådgivning hos oss. I tillegg er det mange som ønsker stabiliteten og selvstendigheten som vi kan tilby, i motsetning til nedleggelser, interessekonflikter og lederskifter som de ofte opplever i storbankene.

Mange av våre klienter kjenner dyktige formuesrådgivere hos banker eller andre rådgivningsselskaper, og vi ber nå om tips fra deg om hvilke rådgivere vi burde kontakte for å fortsette sine karrierer hos Söderberg & Partners Wealth Management. Selskapet har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tønsberg og Drammen og vi søker tips til alle våre kontorer. Tipsene kan sendes til kontorledere, din rådgiver, eller administrerende direktør.

På forhånd takk!

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss