Skip to main content Skip to main navigation

Skisprinten i Drammen

Skisprinten i Drammen

Söderberg & Partners Wealth Management støtter Norges nasjonalsport

9 februar · 2022

Torsdag 3. mars er det tid for Skisprinten i Drammen, som arrangeres for 17. gang. Skirennet er en bysprint med verdenscupstatus som arrangeres årlig, hvor du kan se verdenseliten konkurrere i ­­snøfylte gater.  

Ved flere anledninger tidligere har vi i Söderberg & Partners Wealth Management deltatt på Skisprintens arrangementer, og det er derfor ekstra gledelig at vi nå tar steget opp som Gull-sponsor.

Gode sponsorer fra næringslivet er avgjørende for at skisporten kan leve videre. Vi setter pris på å ha med oss sponsorer som ser hvilken verdi sporten har, og som bidrar til at utøvere kan utvikle seg videre og konkurrere i verdenstoppen. Söderberg & Partners Wealth Management er et godt eksempel på en sponsor som bidrar til å ta idretten videre som en del av vår nasjonale kultur, og skaper muligheter for utøvere, barn og unge, publikum og samhold i befolkningen. – sier Martin Johnsrud Sundby

I Söderberg & Partners Wealth Management har både ansatte og klienter et sterkt engasjement for skisporten, og sporten er nærmest en del av vår selskapskultur. Å støtte en idrett og et arrangement som reflekterer våre verdier på flere områder, og som sprer stor glede til mange er noe vi er stolte av å bidra til.   

-For oss er det også viktig å bidra til noe positivt både lokalt, men også generelt i samfunnet, derfor ønsker vi å støtte skisprinten som oppmuntrer til prestasjoner, lagånd og kultur. - sier daglig leder i Söderberg & Partners Wealth Management avd. Drammen, Marit Mørdre.

Vi ser fram til et godt samarbeid med World Cup Drammen som endelig er tilbake i Elvebyen Drammen 3. mars.

Fokus på Klima og Miljø

World Cup Drammen har som et internasjonalt idrettsarrangement også et stort ansvar. Skisprinten har vært med på å synliggjøre Drammen og det er mange som er stolte av å kunne vise frem den flotte byen i all sin prakt. Derfor jobbes det også for at byen skal bevare sin prakt. For Drammen står foran store utfordringer på lik linje med resten av verden.

Vi ønsker å støtte arrangører som tar hensyn til og tenker klima og miljø i sin strategi, planlegging og gjennomføring. Forhåpentligvis vil dette også bidra til at enda flere i organisasjonen blir bevisste på miljøutfordringer.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Söderberg & Partners Wealth Management?

Meld deg på her

Våre kontorer

Söderberg & Partners Wealth Management holder til mange steder i landet. Her finner du kontorene nærmest deg.

Se våre kontorer

Bli kontaktet

Vil du komme i kontakt med oss? Trykk her for å komme til kontaktskjemaet vårt.

Kom i kontakt med oss
Kontakt oss