Skip to main content Skip to main navigation

Bruk av forsikringsrådgiver ved oppkjøp

Bruk av forsikringsrådgiver ved oppkjøp/Due Dilligense-prosesser

5 oktober · 2022

For selskaper med mange oppkjøp og pågående Due Dilligence-prosesser kan det være nyttig å koble på en forsikringsrådgiver. Det vil gi en god oversikt og dokumentasjon av eksisterende forsikringsordninger.

Koble på en forsikringsrådgiver i Due Dilligence-prosesser

I forbindelse med oppkjøp og Due Dilligence-prosesser kan det være nyttig å koble på en forsikringsrådgiver tidlig i prosessen. På den måten kan man få en profesjonell gjennomgang av eksisterende forsikringer og pensjonsavtaler i selskapet.

Blir avtalen closet er også jobben med å få på plass nye ordninger enklere med en rådgiver som allerede kjenner selskapet. Fordelen med samkjøring av forsikring og pensjonsordninger er at folk kjenner seg igjen i kommunikasjon rundt ordningene, og at man kan unngår store forskjeller mellom selskapene.

ECIT IT

ECIT IT har kjøpt opp 130 selskaper og gjør 1 - 2 oppkjøp i måneden. Hør hvordan de bruker sin forikringsrådgiver allerede tidlig i Due Dilligence prosessen.

Spørsmål?

Ønsker du å vite mer om bistand i forbindelse med oppkjøp/Due Dilligence-prosesser - ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere eller bruk kontaktskjemaet under.

Kontakt oss

* Obligatoriske felter - Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her.

Kontakt oss